ДЕКЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В БАНСКО 2020г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Банско, България
Дати: 01.09.2020г. - 31.12.2020г.

За хотела

Хотелски комплекс Каза Карина

Банско, България

Разположение:

Хотелски комплекс "Каза Карина" е разположен в подножието на Пирин планина, само на 150 м. от началната станция на кабинковия лифт в Банско.

В стаите:

Във всяка двойна стая леглата са тип френски, обзаведени са с портмантo, гардероб, тоалетка със стол и огледало, конвекторен радиатор, LED телевизор, настилката е мокет. Стаите разполагат с луксозно завършени бани с душ кабини с всички необходими аксесоари в тях.

По голямата част от помещенията имат балкон с изглед към града и планината.

На територията на хотела:

На територията на комплекса има СПА център, който включва голям отопляем вътрешен басейн със френски прозорци, разкриващи гледка към Пирин планина и красивия вътрешен двор на хотела; сауна, парна баня, хамам, фитнес, солариум и голямо разнообразие от масажи.

За децата на гостите комплексът разполага с детски кът - просторен и уютен, предлага на най - малките гости много възможности за игри, забавления и нови приятелства.

Към територията на комплекса се включва озеленен вътрешен двор - през летните месеци осигурява отлични условия за плажуване през деня и за прохлада през горещите вечери.

Други съоръжения, от които гостите могат да се възползват, са барбекю, което гостите могат да ползват по желание, ски гардероб, билярд, електронни игри и игрище за петанка.

Хранене:

Хотелски комплекс "Каза Карина" разполага с лоби бар - просторен, модерен и стилно обзаведен, както и с луксозен ресторант, предлагащ разнообразна кухня и отбрани напитки.

Допълнителна информация

Комплексът разполаса с 2 конферентни зали, подходящи за провеждане на семинари, обучения, фирмени мероприятия, коктейли, частни партита. Залите са с капацитет 150 места и са оборудвани с мултимедия, качествено озвучаване и интернет;

Гостите могат да се възползват безплатно от подземен паркинг.

Описание на програмата

За Банско

Банско е известен зимен ски курорт в Югозападна България. Намира се в област Благоевград и е административен център на община Банско с население 8 207 души.  Градът е разположен в подножието на Пирин планина, а през него преминава река Глазне. В близост до града се намира Национален парк - Пирин. Смята се, че земите са били местожителство на траки, римляни, византийци и славяни. Една от забележителностите в града е църквата "Св. Троица", която преди построяването на "Св. Александър Невски", е била най-голямата църква на Балканския полуостров.
Оферта № П1042
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват