Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Св. Константин и Елена

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Св. Константин и Елена, България
Дати: от 01.07.2020 до 30.09.2020

За хотела

Хотел Сириус Бийч

Св. Константин и Елена, България

Разположение:

Хотел Сириус Бийч е разположен на самия бряг на морето в к.к. Св. Константин и Елена.

В стаите:

Хотелът разполага с 150 луксозни стаи със средна площ 36 кв.м, с гледка към морето, елегантно обзаведени с изключително качествени материали, таблите са с кожа и камъни, LCD телевзори от последните модели, подът е с тъкан английски мокет. Стаите разполагат с: двойно или две единични легла, разтегателен фотьойл, гардероб, място за багаж, LCD телевизор, минибар, сейф, огледало, централна климатизация, директна телефонна връзка, баня с вана, сешоар, сушилник за дрехи, балкон с маса и столове. На гостите се предоставят хотелска козметика, халати и чехли.
Единичните стаи в Sirius Beach & SPA Hotel са със средна площ 36 кв.м, с гледка към морето,странично море или парк, разполагат с: двойно или две единични легла, разтегателен диван, гардероб, място за багаж, LCD телевизор, минибар, сейф, огледало, централна климатизация, директна телефонна връзка, баня с вана, сешоар, сушилник за дрехи, балкон с маса и столове. На гостите се предоставят хотелска козметика, халати и чехли.
Тройните стаи са със средна площ 50 кв.м, с гледка към морето и разполагат с: три легла, разтегателен фотьойл, гардероб, място за багаж, LCD телевизор, минибар, сейф, огледало, централна климатизация, директна телефонна връзка, баня с вана, сешоар, сушилник за дрехи, балкон с маса и столове. На гостите се предоставят хотелска козметика, халати и чехли.

На територията на хотела:

Спа Център "Сириус Бийч" предлага лечебен топъл закрит минерален басейн 38 градуса с джакузи и водопади, открит минерален басейн на брега на морето 38 градуса, басейн с морска вода, богата гама от процедури, арома сауна и финландска сауна, парна баня, солна стая, турска баня - хамам, джакузи, ледено ведро, душ "Виши", зона за релакс.
Комплексът разполага с лековита минерална вода, която извира от дълбокия термален извор на 20 метра от хотела.
В „Сириус бийч“ арзполага с 5 басейна голям открит външен басейн с пул бар и детски басейн с минерална вода, голям закрит вътрешен басейн с минерална вода 38 градуса, с водопади и джакузи към него и зона за водна гимнастика, открит минерален басейн с минерална вода 38 градуса и открит контрастен басейн с морска вода.

Хранене:

Kомплекса разполага с основен ресторант с 200 закрити места и 200 места на терасата. Ресторанта е удобен за тържества и сватби.
Ала карт ресторант „Кораба“, е разположен във фрегата от ХIII век, с четири палуби и 150 вътрешни и 100 външни места на борда. Кораба предлага основно риба и рибни специалитети. Вътрешността на кораба се състои от две нива, където са разположени четирите зали за хранене и бар с тъмни мебели от дърво, морски карти и фенери.
За развлечението на туристите работи лоби бар във фоайето на хотела. На 9 етаж има голям скай бар с 200 места, от където се разкрива 360 градусова панорама към морето и околността.

Допълнителна информация

За желаещите гости на хотела е осигурен и рум сервис.

Описание на програмата

За Св. Константин и Елена

Св. Св. Константин и Елена е курортен комплекс в Североизточна България, област Варна. Той е най-старият български черноморски курорт. Символ на курорта е манастирът "Св. Св. Константин и Елена", от който в момента се е запазила само църквата. На територията му има 7 горещи минерални извора и са изградени множество места за забавление като рали писта, водни спортове, джетове, сърф и други. Именно тук е изградена първата в България гроздолечебна станция.
Оферта № П1016
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват