Почивка 2020 г. в София

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: София, България
Дати:

За хотела

Хотел Женева

София, България

Разположение:

Хотел „Женева“ е разположен в Южната част на София, в близост до центъра на града и природен парк Витоша.

В стаите:

Хотелът разполага с 24 самостоятелни стаи: 14 стандартни, 5 луксозни и 5 апартамента. Те са просторни и светли, повечето от тях са с тераси. Обзаведени са функционално, с вкус и внимание към детайла в светла цветова гама.
Всяка от тях е климатизирана централно. Баните са оборудвани с душ и вана. В хотела е осигурен безжичен високоскоростен интернет, който е безплатен за гостите ни. В стаите не се пуши.

На територията на хотела:

Хотел „Женева“ разполага с добре оборудвана фитнес зала с площ от 80 кв.м., както и с възможности за релаксиране и интензивна почивка. Тя е оборудвана с кростренажор; велоергометър; пътека за бягане Life Fitness; лежанка; мулти фитнес уред Ketler.

Хранене:

Хотел „Женева“ разполага със зала за закуски, лоби и ресторант с лятна градина.

Допълнителна информация

Хотелътразполага с две светли, уютни и тихи зали. Конферентна зала 1 е с капацитет до 12 места. Конферентна зала 2 е с капацитет до 18 места. Осигуряваме мултимедиен проектор, екран и флипчарт. 
В целия хотел има достъп до безплатен високоскоростен интернет, както и добри условия за семинари и обучения. Хотелът разполага с паркинг с видео наблюдение и подземен гараж.   
 

Описание на програмата

За София

София е град в Западна България. Градът е столица на страната и неин най-голям град с население 1 286 383 души. Намира се в Софийската котловина и е заобиколен от планините Витоша, Стара планина и Люлин. В централната част на града, както и в някои от кварталите на града, има минерални извори, като общият им брой е 49. Столицата е административен, културен, университетски, индустриален и транспортен център на страната.
Оферта № П76
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват