Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Св. Константин и Елена

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Св. Константин и Елена, България
Дати: от 01.07.2020 до 30.09.2020

За хотела

Естрея Резиденс

Св. Константин и Елена, България

Разположение:

Хотел Естрея Резиденс е разположен в центъра на к.к Св. Св. Константин и Елена, непосредствено до едноименния манастир в комплекса.

В стаите:

Двойните стаи в хотел "Естрея Резиденс" са с площ от 30кв.м. и разполагат с елегантни румънски мебели, 2 единични легла или 1 двойно легло в стая + 1 разтегателен фотьойл, баня с душ-кабина и вана; сешоар, просторен балкон, сейф, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет, централна климатична система.
Апартаментите в хотел "Естрея Резиденс" са с площ от 50кв.м. разполага с: елегантни румънски мебели, 1 двойно легло в стая + 1 разтегателен фотьойл, баня с душ-кабина и вана; сешоар, просторен балкон, сейф, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет, централна климатична система.



На територията на хотела:

Хотелът разполага със СПА-център, термална минерална вода във вътрешният плувен басейн и един от външните басейни на хотелския комплекс. Водата е от термален минерален източник с температура при извора 42 градуса, закрит басейн. За малките гости на комплекса са подготвени детски кът и детски клуб. Има и детски басейн, който представлява отделна секция с преграда в големия басейн и има дълбочина 0.40 м.
В сградата на "Естрея Резиденс" е разположено новото отделение на Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ „Св. Марина“– Варна. Минералната вода в комплекса е слабо минерализирана, съдържа калций и магнезий, което я прави изключително ценна при лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат и централната и периферната нервна система.
Предлага се иновативната система Dermalife за по-ефективна грижа за тялото и кожата, за добро здраве и самочувствие. Концепцията представлява комбиниране на водни пари с инфрачервено лъчение с цел едновременно действие върху човешкото тяло. Резултатът е нов пробив в областта на грижата за тялото.
Спа-капсулата Dermalife на Wellsystem предлага следните процедури: пара, инфрачервено лъчение, вибрационен масаж, аромотерапия и билкотерапия, почистване на кожата, намаляване на теглото, стягане и витализация на кожата, подхранване на кожата, грижи за кожата, ре-минерализация и изглаждане, процедури против стареенето и бръчките, процедури за лицето, засилване процеса на пилинг, регулиране на пигментацията, намаляване на целулита.
СПА-центърът предлага още шиатцу, широтерапия, масаж, парна баня, калолечение, терапия с луга, ехабилитация и покрит басейн.
Пред терасата на хотела се намират два летни басейна. Те са с полегати дъна и дълбочината им е от 0.90м до 1.80м. Ползването на басейна, шезлонзите и чадърите са безплатни за гостите на хотел Естрея.

Хранене:

На разположение на гостите са две зали - с капацитет 90 и 120 места. Предлагат се разнообразни специалитети от националната и европейската кухня. Като приятно и освежаващо допълнение към всяко меню е колекция от бели и червени вина, произведени в избата на хотела от био-грозде на лозови масиви "Белоградец". Двете зали имат външни тераси.
Хотелът предлага богат избор от алкохолни и безалкохолни коктейли, в уютната обстановка на лоби-бара в хотел "Естрея Резиденс".

Допълнителна информация

Конферентната зала, Добруджа в хотел Естрея предлага отлични условия за провеждане на сватбени и семейни тържества или за фирмени конференции, събрания и коктейли. Вътрешната част от залата има възможност да се отдели със стъклени прегради и да се ползва като помещение за провеждане на обучения. Хотелът предоставя и необходимото оборудване - хардуер, бюра и столове. Залата е оборудвана с професионална озвучителна техника и четири 108 сонтиметрови дисплея. Голямата зала предоставя 120 места, а малката 40 места.

Описание на програмата

За Св. Константин и Елена

Св. Св. Константин и Елена е курортен комплекс в Североизточна България, област Варна. Той е най-старият български черноморски курорт. Символ на курорта е манастирът "Св. Св. Константин и Елена", от който в момента се е запазила само църквата. На територията му има 7 горещи минерални извора и са изградени множество места за забавление като рали писта, водни спортове, джетове, сърф и други. Именно тук е изградена първата в България гроздолечебна станция.
Оферта № П1016
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват