Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Созопол

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Созопол, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.10.2020
Цена от: 56.00 лв.

За хотела

Хотел Съни

Созопол, България

Разположение:

Хотел Съни е разположен на 50 м. от морето и на пешеходно разстояние от централната търговска улица на новата част на града.

В стаите:

Хотел "Съни" предлага настаняване в общо 42 стаи, студиа и апартаменти.
23 Двойни стаи: 12 с изглед море (10 със спалня, 2 с отделни легла), 2 със страничен изглед (1 със спалня, 1 с отделни легла), 4 на приземния етаж с английски двор (3 със спалня, 1 с отделни легла), 4 с изглед парк (3 със спалня, 1 с отделни легла), 1 на приземния етаж без тераса (с отделни легла). В по-голямата част от стаите има възможност за поставяне на допълнително легло (разтегателно кресло/сгъваемо единично легло) или детска кошарка.
10 Тройни стаи: 3 с изглед море, 6 със страничен изглед, 1 на приземния етаж без тераса (с отделни легла). Тройните стаи (с изключение тази на приземния етаж) са обзаведени със спалня и единично легло. В стаите със страничен изглед има възможност за поставяне на детска кошарка.
6 Студиа: 3 със страничен изглед на 3-я етаж на хотела, 3 на приземния етаж с английски двор. Студиата се състоят от две преходни стаи, разделени от стъклена преграда с плъзгаща се врата. Първата стая е обзаведена със спалня, във втората има единично легло и възможност за поставяне на допълнително легло (разтегателно кресло/сгъваемо единично легло) или детска кошарка.
3 Апартамента тип суит, които са разположени са на последния, 4 етаж на хотела:
-1 малък апартамент (Junior суит) със страничен изглед към морето, който се състои от две спални. Едната от тях е обзаведена със спалня, а втората е с единично легло и разтегателен диван. Оборудван е с баня с вана и сешоар, LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет. Максималното настаняване в Junior суит е 4-ма възрастни (1 на разтегателен диван) или 3-ма възрастни и 2 деца на разтегателен диван. Има възможност за поставяне на детска кошарка за сън.
-2 големи апартамента (Senior суит) с панорамен изглед към морето, ъглови, с просторни тераси, обграждащи ги от двете страни. Разполагат със спалня и дневна с мека разтегателна мебел. Баните са с джакузи и душ-кабина с многофункционален панел. Суитите са оборудвани с LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет. Максималното настаняване в Senior суит е 3-ма възрастни (1 на разтегателен диван) или 2-ма възрастни и 2 деца на разтегателен диван. Има възможност за поставяне на детска кошарка. Максималното настаняване в студиата е 4-ма възрастни (1 на сгъваемо единично легло) или 3-ма възрастни и 1 дете на разтегателно кресло.
Всички стаи и студиа имат тераси, баня с вана/душ и сешоар, LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет.
10 Тройни стаи: 3 с изглед море, 6 със страничен изглед, 1 на приземния етаж без тераса (с отделни легла)
Тройните стаи (с изключение тази на приземния етаж) са обзаведени със спалня и единично легло. В стаите със страничен изглед има възможност за поставяне на детска кошарка.
6 Студиа: 3 със страничен изглед на 3-я етаж на хотела, 3 на приземния етаж с английски двор. Студиата се състоят от две преходни стаи, разделени от стъклена преграда с плъзгаща се врата. Първата стая е обзаведена със спалня, във втората има единично легло и възможност за поставяне на допълнително легло (разтегателно кресло/сгъваемо единично легло) или детска кошарка. Максималното настаняване в студиата е 4-ма възрастни (1 на сгъваемо единично легло) или 3-ма възрастни и 1 дете на разтегателно кресло.
Всички стаи и студиа имат тераси, баня с вана/душ и сешоар, LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет.
3 Апартамента тип суит, разположени на последния, 4 етаж на хотела.
1 малък апартамент (Junior суит) със страничен изглед към морето, който се състои от две спални. Едната от тях е обзаведена със спалня, а втората е с единично легло и разтегателен диван. Оборудван е с баня с вана и сешоар, LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет. Максималното настаняване в Junior суит е 4-ма възрастни (1 на разтегателен диван) или 3-ма възрастни и 2 деца на разтегателен диван. Има възможност за поставяне на детска кошарка.
2 големи апартамента (Senior суит) с панорамен изглед към морето, ъглови, с просторни тераси, обграждащи ги от двете страни. Разполагат със спалня и дневна с мека разтегателна мебел. Баните са с джакузи и душ-кабина с многофункционален панел. Суитите са оборудвани с LED телевизор с цифрова и кабелна телевизия, мини-бар, климатик с индивидуален регулатор, телефон с директно набиране и Wi-Fi интернет. Максималното настаняване в Senior суит е 3-ма възрастни (1 на разтегателен диван) или 2-ма възрастни и 2 деца на разтегателен диван. Има възможност за поставяне на детска кошарка.

На територията на хотела:

Хотелът предлага сауна, фитнес, тенис маса, масажи, наем на велосипеди, конна езда, водни спортове.
Градината на хотела е с прекрасна зеленина и плувен басейн с обособена детска част и барбекю. За семействата с деца на разположение са детски кът, детски столчета за хранене в ресторанта и кошарки срещу допълнителна такса.

Хранене:

Ресторантът разполага с лоби-бар, основна зала, покрита тераса, ресторант-градина, кафе и бар на басейн, с общ капацитет 180 места.

Допълнителна информация

Комплексът предлага допълнителни услуги, като безплатни са: Закуска на блок-маса или компле, Открит плувен басейн с детска секция (сладка вода), Шезлонг и чадър на басейна, Детски столчета за хранене, Тенис на маса, Фитнес, Wi-Fi интернет на територията на целия комплекс, ежедневно почистване на стаите, смяна на спално бельо и хавлиени кърпи на всеки 3 дни
Допълнителни услуги:
Вечеря или обяд на блок-маса/компле – 16 лв./възрастен, 8 лв./деца между 2 и 12 г.
Вечеря и обяд на блок-маса/компле – 30 лв./възрастен, 15 лв./деца между 2 и 12 г.
Паркинг - 6 лв./ден (с предварителна заявка) 
Индивидуален сейф (в зоната на рецепция) - 4 лв./ден
Рум-сървиз (8 - 22 ч.) - такса 20% от стойността на поръчката 
Пране и гладене - по ценоразпис
Факс - по ценоразпис * Ползване на хладилник вместо мини-бар - 5 лв./ден 
Езда - по ценоразпис
Автомобил под наем - от 55 лв./24 часа 
Разходка с яхта - по ценоразпис
Велосипеди под наем - 8 лв./час, 25 лв./12 часа
Сауна - 10 лв./1 час, 18 лв./двама за 1 час
Наем на плажен чадър - 3 лв./ден
Наем на плажна кърпа - 5 лв./ден
Детска кошарка - 5 лв./ден

ЦЕНИ И ДАТИ




ЛЯТО 2020

Настаняване
закуска (ВВ):

01.05 - 15.06
...
16.09 - 31.10

16.06 - 30.06
...
21.08 - 15.09

01.07 - 20.08

Двойна стая

64 лв.

87 лв.

120 лв.

Единична стая

57 лв. 80 лв. 113 лв.

Двойна стая море

75 лв.

98 лв.

131 лв.

Двойна стая английски двор

56 лв.

81 лв.

120 лв.

Тройна стая

85 лв.

113 лв.

149 лв.

Тройна стая море

96 лв.

124 лв.

159 лв.

Студио

117 лв.

135 лв.

170 лв.

Студио английски двор

99 лв.

113 лв.

170 лв.

Суит Junior

109 лв.

146 лв.

197 лв.

Суит Senior (море, джакузи)

153 лв.

202 лв.

252 лв.

Възрастен, настанен на допълнително легло:
3-ти възрастен в Двойна стая
4-ти възрастен в Студио
4-ти възрастен в Апартамент

29 лв. 37 лв. 48 лв.

Дете от 2 г. до 11.99 г.

19 лв. 23 лв. 29 лв.
Цената е на помещение / за редовните легла / и включва: нощувка, закуска / на блок маса или компле /, ползване на открит басейн, чадър и шезлонг при басейна, фитнес, тенис-маса, интернет - на територията на комплекса, застраховка и комунална такса.

Намаление и Доплащане:
- дете до 1.99 г., настанява се - Безплатно;

Доплащане за Обяд и/или Вечеря / по желание /: 
- Доплащане за HB - възрастен - 16 лв./ден; дете - 8 лв./ден;
- Доплащане за FB - възрастен - 30 лв..ден; дете - 15 лв./ден.

Описание на програмата

За Созопол

Созопол е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас и е административен център на община Созопол с население 5 195 души. В миналото Созопол е бил град държава и се е казвал Аполония Понтийска. Името му е дадено от заселници от града държава Милет. Созопол е един от най-старите български градове, като в миналото е бил известен търговски, винен и рибарски център и се е смятало, че това е най-защитеното пристанище на Южното Черноморие. Разделен е на две части - Стар и Нов град.
Оферта № П1005
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват