Почивка в Кюстендил 2020 г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Кюстендил, България
Дати: 01.06.2020г. - 31.12.2020г.

За хотела

Хотел Стримон Гардън СПА

Кюстендил, България

Разположение:

Хотел Стримон Гардън СПА е разположен в гр. Кюстендил.

В стаите:

Хотелът разполага с 32 двойни класик стаи, уксозно обзаведени стаи. Този тип помещения са подходящи за настаняване на макс. 2 човека. Хотелът е съобразен и за настаняване на хора с увреждания. На първия етаж са разположени стаи с характеристиките на т.нар wheelchair-friendly стаи. Стаите са с размери 15кв.м. и разполагат с климатик, сателитна TV, Интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина.
На последния етаж на хотела са разположени 10 двойни мансардни, луксозно обзаведени стаи. Този тип помещения са подходящи за настаняване на макс. 2 човека. Стаите са с размери 23кв.м. и разполагат с климатик, сателитна TV, интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина.
Стримон Гардън разполага с 21 двойни делукс стаи с избор между две отделни легла и голяма King Size спалня.
Хотелът е съобразен и за настаняване на хора с увреждания. На първия етаж са разположени стаи с характеристиките на т.нар wheelchair-friendly стаи. Стаите са с размери 28кв.м. и разполагат с климатик, сателитна TV, Интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина.
На петия етаж разполага с два луксозни мезонета. Като Помещенията са с размери 48кв.м. и разполагат с климатик, сателитна TV, Интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина, хидромасажно джакузи за двама.
За големите семейства хотелт разполага с 5 просторни суита за настаняване на макс. 4 човека + 2-ма на допълнителни легла. Помещенията са с размери 40 кв.м., климатик, сателитна TV, Интернет, телефон, мини бар, личен сейф, комфортни бани с вана или душ кабина.

На територията на хотела:

Спа център „Стримон Гардън” предлага на своите гости: достъп до открит басейн. достъп до закрит минерален басейн, Spa & Wellness (Римска баня, Финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, топъл и контрастен басейни, джакузи, топла релакс пейка, релакс зона с топли легла), фитнес.
Хотелът разп0олага с 12 комфортни кабинета за провеждане на терапии и процедури / Кинезитерапия, Масаж, Кало и луголечение, Ароматерапия, Акупресура, Терапии за лице, тяло и стъпала/.

Хранене:

Ресторант Гардън е класически ресторант с градина. Тук предлага богато разнообразие от ястия както от балканската и европейската кухня, така и здравословно и диетично меню. Ресторантът е с капацитет до 150 места.
Лоби барът на СПА Хотел Стримон Гардън предлага ароматно кафе, както и разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли, аперитиви, дижестиви, фрешове, уникална колекция от качествени малцови уискита, десерти.
Арт Клубът е най-новото заведение в СПА Хотел „Стримон Гардън“ и е разположен над основният ресторант. Разполага с 65 места на закрито и 32 места на терасата.

Допълнителна информация

На разположение са 2 конферентни зали с отлично оборудване, които може да бъдат структурирани в различни варианти според целта на мероприятието. Високоскоростен интернет, поддържан от всички главни комуникации по световен стандарт.
Конферентна зала "Кюстендил" е разположена на 5ти етаж с дневна светлина, Оборудване: LAN, флипчарт, мултимедия, озвучение, екран и климатик. Капацитетът й е 80 места при театрална подредба, с възможност за разместване.
Конферентна зала "Велбъжд"  е разположена на 2 етаж с дневна светлина. Оборудване: LAN, флипчарт, мултимедия, екран и климатик. Капацитетът на залата е 40 места театрална подредба, с възможност за разместване.

Описание на програмата

За Кюстендил

Кюстендил, наричан често "Овощната градина на България" или "Градът на художниците", е град в Югозападна България. Той е административен център на едноименните община и област и е с население 47 640 души. Намира се в подножието на Осоговската планина по бреговете на реките Струма и Банщица и е един от най-древните български градове. Старото име на града, дадено му от римляните, е "Улпия Пауталия" В града има 40 минерални извора с балнеолечебни свойства. Част от забележителностите на града са Дервиш баня, Базиликите на Антична Пауталия, Каньонът Шегава и други.
Оферта № П97
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват