ДЕКЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ ВЪВ ВЕЛИНГРАД 2020г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Велинград, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.12.2020
Цена от: 1195.00 (пакет 3 нощ.) лв.

За хотела

Хотел СПА Клуб Бор

Велинград, България

Разположение:

Хотел "СПА Клуб Бор" е разположен в боров парк до центъра на града. Мястото е с чудесно разположение, от една страна - в близост до центъра на града, а от друга - в края на градската жилищна част, от където започва борова гора.

В стаите:

Хотелът разполага с 82 помещения: 36 двойни стаи, 4 студиа и 42 апартаменти, един от които е Делукс апартамент.

Всяко едно от помещенията е оборудвано с телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, минибар, уреди за кафе / чай, работно бюро, телефон в стаята, телефон в банята, баня с душ кабина и сешоар.

Хотелът разполага със стаи, които са специално предвидени за хора със специални нужди.

На територията на хотела:

На теритерията на хотела има SPA & Wellness център, който включва външен и вътрешен басейн, външен детски басейн, джакузи, сауна, парна баня, зона за релакс и шезлонги около басейна. Всички басейни са с минерална вода.

Гостите на хотела могат да се отдадат на козметични процедури и масажи в СПА зоната. В медицинската зона гостите могат да са сигурни, че ще получат отлично обслужване от нашите здравни специалисти. Медицинските лица на хотела работят в областта на балнеологията, рехабилитацията и възстановяването, лечебно - консултативната дейност.

СПА зоната на хотел "СПА Клуб Бор" Велинград е оборудвана с най-новата и модерна апаратура. В СПА центъра можете да се насладите на релаксиращи вани. Можете също така да се оставите в ръцете на едни от най-добрите масажисти и да изберете цялостен или частичен масаж, както и да се поглезите с козметични терапии за тяло и лице.

Хранене:

Хотел "СПА Клуб Бор" разполага с четири различни заведения, подходящи за всяко едно настроение и час на деня. В заведенията се предлагат винаги прясно приготвени ястия и напитки за всеки вкус.

В ресторант "Бор" може да се насладите на кулинарните изкушения, приготвени от опитни готвачи. Ресторантът разполага с капацитет 160 места и работи всеки ден от 07:00 до 24:00 часа. В него се сервира закуска, обяд и вечеря, както и индивидуални менюта, приготвени по желание на клиента.

В лоби бара може да се насладите на чаша топло кафе или напитка по избор, докато се запознаете с последната преса или отпуснете с любима книга от нашата колекция.

Хотелът разполага и с Бар "Панорама", разположен на последния етаж, който е единственото място във Велинград с 360 - градусова панорама над целия град и околните хълмове на Родопите.

Фреш барът разположен в сърцевината на Уелнес зоната и предлага готови напитки, коктейли или сладолед.

Допълнителна информация

Балнеопакетите се провеждат във филиала на Медицински център "Сирона" в комплекса. Изготвените лечебни програми в хотел "СПА Клуб Бор" по рехабилитация и възстановяване са по отделни групи заболявания. Ползването на определения вид балнеопакет се определя от главния лекар на медицинския център и включва безплатен медицински преглед, 3 лечебни процедури всеки ден (включително събота и неделя и почивните дни).

Всички лечебни програми в хотел "СПА Клуб Бор" са изработени от водещи български и чужди специалисти, стандартизирани от Министерство на здравеопазването и отговарящи на нормите на Европейския съюз. Всички лечебни програми в хотел "СПА Клуб Бор" представляват съчетание от физиотерапия, кинезитерапия, водолечение, климатолечение и правилно хранене, провеждани от висококвалифициран медицински персонал.

Всеки може да се възползва от предлаганите медицински услуги в хотел "СПА Клуб Бор", независимо, че не е гост. СПА пакетът включва водна СПА процедура и 20 - минутен частичен масаж, който се избира свободно от пациента.


ЦЕНИ И ДАТИ




НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ И СПА БОР, ВЕЛИНГРАД
Офертата е валидна за периода 30.12.2020 - 03.01.2021 г. 

Настаняване със
закуска и вечеря -HB
3 нощувки 4 нощувки
Двойна стая 2+0 1195 лв. 1350 лв.
Двойна мансардна стая 2+1 1195 лв. 1350 лв.
Студио 2+1 1315 лв. 1495 лв.
Апартамент 2+2 1405 лв. 1594 лв.
Апартамент делукс 2+0 1497 лв. 16962 лв.
3-ти/4-ти възрастен  315 лв. 420 лв.
дете до 5.99 безплатно
дете от 6 до 11.99 г. 135 лв. 180 лв.


Цените са за двама и включват: закуски, вечери, вечеря с музикална програма на 30.12, 
Новогодишна вечеря, състояща се от многостепенно сет меню и избрани напитки/марков алкохол, избрано вино и чаша шампанско за Новогосишна наздравица/ под акомпанимента на музикална програма и фойерверки на 31.12, Новогодишни подаръци за всички в хотела,
Специално детско парти с подаръци за децата,
Брънч на 01.01 от 09:00 до 14:00 часа, 

Ползване на басейн с минерална вода (30 - 31 C), джакузи, фитнес, сауна, парна баня, релакс зона, Детски кът с детска анимация всеки ден от 10:30 до 13:30 и от 17:30 до 23:00 часа за деца от 4 до 12 г., Детско парти с подаръци, паркинг, интернет, туристическа такса и застраховка.

Условия за резервации и анулации:
Резервацията е валидна при платени 50% от сумата. Сумата не се възстановява в случай на анулация.
При анулации след 01.12.2020 г. суми не се възстановяват.

*Детски кът с анимация всеки ден от 10:30 до 13:30 и от 17:30 до 23:00 ч. за деца от 4 до 11.99г.

Описание на програмата

За Велинград

Велинград, наричан често "СПА столицата на Балканите", е град в Южна България, област Пазарджик и е втори по големина в областта с население 24 518 души. Градът е създаден през 1948 г. при сливането на 3 села: Лъджене, Каменица и Чепино. Освен луксозни СПА хотели, градът предлага и настаняване в къщи за гости във възрожденски стил. Макар и малко като градче, Велинград предлага на своите посетители няколко забележителности, които да посетят по време на престоя си. Част от тях са символът на града - езорото Клептуза, местността Белмекен, Свети Спас и историческата крепост Цепина.
Оферта № П1052
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват