Промо оферти с до 35% отстъпки за почивка на море в Обзор

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Обзор, България
Дати: от 01.07.2020 до 30.09.2020
Цена от: 52.00 лв.

За хотела

Хотел Парайзо Бийч

Обзор, България

Разположение:

Хотел Парайзо Бийч се намира на брега на морето в уникалният български курорт на Обзор. Намирайки се на равни разстояния между перлите на българското Черноморие Варна и Бургас, го прави изключително желана дестинация. Невероятната комбинация между море и планина прави климата и въздуха в Обзор изключително благоприятен за отдих. Спокойствието, множеството паркове и места за разходки, малките и симпатични ресторантчета по брега на морето и разпръснати из града привличат все повече туристи. Най-дългата плажна ивица, цели 9 км, също е предпоставка за една невероятна лятна ваканция.

В стаите:

Хотелът разполага със 104 помещения от които 85 двойни стаи (две отделни легла с допълнителен разтегателен диван), 5 студия с кухни и 14 апартамента (състоящи се от хол с разтегателен диван и стая със спалня) – всички с ТV, климатик, мини бар, телефон, сейф, сешоар, тераса.
При необходимост се осигуряват детски креватчета за деца до 6 г. възраст.
Основната част на хотела е централно климатизирана, докато всяка стая в сградата Теополис, разполага със собствен климатик.

На територията на хотела:

Хотелът разполага със:
Собствен плаж: комплекс Парайзо е в непосредствената близост до морето и има собственият плаж. Това предимство има само още един хотел в град Обзор. Гостите разполагат със свободен чадър и шезлонги за всяка една стая и по всяко време на деня. Ситния пясък и плиткото море, както и ежедневното почистване на плажа го правят уникално привлекателен.
Външен басейн: Поради не голямата дълбочина е също предпочитан от нашите аниматори за разнообразни активитети през целия ден. Също е любим и на малките ни гости, които са решили да не слизат до плажа.
Масажно студио:Хотелът разполага с масажно студио където може да се насладите на разнообразие от масажи и разкрасителни терапии на достъпни цени.
Конферентна зала: с капацитет 50 места , оборудвана с пълна гама технически средства.Ресторантът е приятно място за провеждане на кафе паузи и работни обяди. Конферентните пакети включват необходима техника и материали под формата на преносими компютри, мултимедийни проектори, флипчарт и екра, кетъринг услуги.

Хотелът предлага още:
Коли под наем: Хотелът работи с повече от най-големите компании за коли под наем в България и може да осигури на гостите си коли от всякаква категория и ценови клас.
Трансфер и екскурзии: Хотелът предлага трансфери от и до двете големи морски летища Бургас и Варна. Предлагаме индивидуални и VIP трансфери както и групови до всички кътчета на българското Черноморие. Целодневни или полудневни екскурзии, шопинг или аквапарк.

Хранене:

Основен ресторант:
Изхранването на гостите се осъществява в основния ресторант на комплекса и на бюфет. Предлага богат асортимент от националната и европейската кухня. Там гостите могат да се насладят на голямо разнообразие от салати, основни готвени ястия и множество десерти и плодове. Докато на открита слънчева тераса с невероятен морски изглед, има барбекю на което всички ястия се приготвят пред погледите на гостите.
Студената кухня на ресторанта е пълна палитра от ордьоври, отличаващи се със своята оригиналност и разнообразие. Богатият набор от специалитети се отличава с изключителни вкусови качества, строго контролирани лично от главния готвач и поднесени с автентична декорация. Ресторантът на хотела с просторната си зала и невероятна тераса е изключително място за провеждане на коктейли, фирмени и лични мероприятия.

Лоби бар:
Лоби барът предлага богат асортимент от освежаващи напитки, а спокойната атмосфера, допълнена от приятния интериор създава отлично настроение.
Лобито е място за провеждане на срещи с приятели, място за почивка с чаша кафе или освежаващо „Мохито“, или просто да прочетете сутрешния вестник.
Лоби барът започва работа от 09 часа и е отворен за гости до 23. Той разполага с две открити тераси. Едната се намира в непосредствена близост до главния вход на хотела, докато другата е в края на коридора на първият етаж.

Бар на басейна:
Гостите могат да се насладят на студен коктейл или разхладителна напитка на нашия бар на басейна. Възможността да пиете питието си, да се наслаждавате на приятната шарена сянка и да гледате морето ще Ви накара да поседнете и да се отпуснете.
Барът на басейна е отворен от закуска, като там може да се насладите на чаша ободряващо еспресо. След 10:00 почва сервирането на алкохолни и безалкохолни напитки. Този бар е предпочитан от гостите на хотела поради непосредствената му близост до басейна и плажа. Работното време приключва в 23 часа.

Допълнителна информация

Хотела е построен през 2003 година и е реновиран през последните няколко години. През 2017 г. oтваря врати и новата и изключително модерна част на хотела с иметоТеополис. Комплекса разполага с множество удобства като открит басейн, невероятна открита тераса, собствен плаж, който е само на няколко стъпала от стаята Ви и още много.

Хотелът работи на базата All Inclusive, в който освен храната и напитките се включва и анимацията за малките ни гости както и спортна целодневна и вечерна анимация за възрастни. Комбинацията от тези услуги прави хотела изключително предпочитан от множество чуждестранни така и много родни туристи.

Хотелът е изключително подходящ за хора от всякакви възрасти, но най-вече е предпочитам от семейства с деца. Не само заради множеството намаления, които хотела предоставя за малките гости, но и самостоятелния плаж и анимацията карат родителите да го избират и да се връщат отново



ЦЕНИ И ДАТИ




МОРСКА СЕМЕЙНА ВАКАНЦИЯ В ОБЗОР = ЛЯТО 2020 г.

-10% намаление от цените в таблицата
за Нови резервации направени след 29.07.2020 г.
 

ЕКСТРАСИ:
7 нощувки на цената на 6, 14 нощувки на цената на 12
за пристигане в период  и след 12.09.2020 г.

/Екстрасите и Ранните записвания НЕ се комбинират/

 Настаняване,  
ALL INCLUSIVE
05.05 - 15.06 16.06 - 04.07 05.07 - 25.08
08.09 - 30.09 26.08 - 07.09
Легло в Двойна стая 52 лв. 78 лв. 100 лв.
Легло в Двойна стая - море 54 лв. 82 лв. 104 лв.
Апартамент - море /наем за 2+2 или 3+0/* 144 лв. 226 лв. 288 лв.
Легло в Единична стая /1+0/ 82 лв. 122 лв. 158 лв.

Цената е в лева на вечер, на човек за стая, наем на апартамент и включва: нощувка на база All Inclusive (ALL)ползване на чадър и шезлонг при басейна и плажа /до изчерпване на количествата/, туристическа такса и хотелска застраховка.

* Цената за апартамент е на помещение, на ден при заетост: 2 възрастни и 2 деца, 3-ма възрастни или 3 възрастни и 1 дете!

Намаление и Доплащане:
- дете до 1.99 г. настанява се - Безплатно;
- 1-во дете от 2 г. до 11.99 г., настанено на допълнително легло в Двойна стая /с 2 пълноплащащи/ - Безплатно;
- 2-ро дете от 2 г. до 11.99 г., настанено на допълнително легло в Двойна стая /с 2 пълноплащащи/ - заплаща 60% от цената; 
- 1 дете от 2 г. до 11.99 г., настанено на редовно легло в Двойна стая /с 1 пълноплащащ/ - заплаща 70% от цената;
- 2 деца от 2 г. до 11.99 г., настанени в Двойна стая /с 1 пълноплащащ/ - и двете деца заплащат 50% от цената;
- възрастен, настанен на допълнително легло в Двойна стая - заплаща 80% от цената;

Допълнителни услуги срещу заплащане:
- интернет - 3 лв. / ден; 15 лв. / седмица; 30 лв. / 14 дни;
- сейф - 22 лв. / престой;
- плажна кърпа - 11 лв. / престой;
- домашен любимец до 8 кг. - 11 лв. / ден.

Хотелът не разполага със свободни стаи в периодите:
03 Август 2020 - 05 Август 2020

Описание на програмата

За Обзор

Обзор е градът с най-дългата плажна ивица в България. Намира се в община Несебър, област Бургас и е с население 2 618 души. Градът е разположен по източните склонове на Стара планина, а близо до него има и минерален извор. В центъра на града се намират останките на античния град Хелиополис, а също и от построения от римляните - храм на Юпитер. В близост до града се намира местността "Габъра", откъдето започва екопътека "Калето", водеща до местността "Аязмото".
Оферта № П1004
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват