Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Созопол

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Созопол, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.10.2020
Цена от: 63.00 лв.

За хотела

Хотел Корал

Созопол, България

Разположение:

Хотел Корал e разположен в новата част на града, на върха на живописна скала, на 150 метра от плажа.

В стаите:

Хотел "Корал" предлага 25 двойни стаи с изглед към града. Всяка двойна стая, с изглед към града, разполага с две редовни легла, които могат да бъдат събрани заедно. В стаите има възможност и за едно допълнително легло. Стаите предлагат с: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, LCD телевизор с цифрова телевизия, мини бар, директен телефон и балкон. Оборудвани са с пълен комплект козметични принадлежности.
Хотел "Корал" разполага с 22 двойни стаи с изглед към морето. Всяка двойна стая, море, предлага панорамна гледка към Стария Созопол и морето. Общата площ на двойните стаи в хотел "Корал" е 20 кв.м. Леглата са две отделни, но могат да бъдат събрани заедно като едно голямо легло. В стаите има възможност и за едно допълнително легло, което прави двойните стаи комфортен вариант за настаняване на двама възрастни и дете или трима възрастни. Стаите предлагат: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, LCD телевизор с цифрова телевизия, мини бар, директен телефон, балкон към морето. Оборудвани са с пълен комплект хавлии и козметични принадлежности.
Мезонетите са просторни двуетажни апартаменти, разполагащи с обширна тераса, гледаща към морето.
Хотелът предлага на своите гости настаняване в 2 мезонета.
Първият етаж на мезонетите представлява уютен хол с мека мебел, широкоекранен LCD телевизор и балкон към града. Вторият етаж на тези помещения е комфортна спалня с просторна тераса, предлагаща впечатляваща панорама към Стария Созопол и необятното море.
Сред удобствата им са: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, мини бар, директен телефон. Оборудвани са с пълен комплект козметични принадлежности.
Хотел "Корал" предлага настаняване в 4 студиа, всяко от които с 3 редовни легла и гледка към морето.
Студиата са просторни помещения с площ 30 кв. м. и разполагат със спалня и едно единично легло - оптимален вариант за настаняване на едно 3-членно семейство или на гости, предпочитащи по-просторни стаи по време на хотелския си престой. Студиата се намират на предпоследния етаж на хотела - чудесна перспектива за панорамен поглед към Стария град, Централния плаж и Созополския залив. Двата балкона на всяко студио предлага отлична възможност за наслада от този хоризонт.
В стаите като има и работен кът с комфортни бюро и стол, климатик, огледало, мека мебел, гардероб и телевизор с мултиезичен набор от канали. Баните разполагат със сешоар и пълен набор от хавлии и козметични принадлежности.
Апартаментите предлагат на гостите пълноценен отдих в две самостоятелни стаи (4 редовни легла). Балконът е с изглед към морето и Созополския залив. Всяка от стаите се състои от две редовни легла, като в отделните апартаменти леглата варират като размери - изборът е между две отделни и голямо двойно легло.
Други удобства в апартаментите са работният кът, мини барът с освежаващи напитки, телевизорите във всяка от стаите и директната телефонна линия. Банята е заредена с пълен комплект от козметични принадлежности.
VIP апартаментът е най-големият и луксозен апартамент в хотел "Корал". Той се състои от 2 отделни спални с 4 редовни легла и изискана трапезария.
Балконът на апартамента разполага с мека мебел и разкрива гледка към Залива, Стария Созопол и морето.
Една от спалните на VIP апартамента е обзаведена с голямо двойно легло и разполага с кът с мека мебел и холна маса. Втората спалня на този апартамент предлага удобно настаняване на две единични легла, с възможност да бъдат събрани заедно. Част от интериора й са също работен кът, гардероб и кът за отдих. Трапезарията разделя двете спални, а в нея гостите могат да ползват стилни трапезна маса и столове или удобни фотьойли. Банята на VIP апартамента също може да се разглежда като своеобразен кът за почивка - в нея гостите могат да ползват луксозна хидромасажна вана, в която да релаксират след горещия дълъг ден на плажа. Всяка от стаите във VIP апартамента разполага с LCD телевизор с широк избор от български и международни телевизионни канали. Директният телефон, мини барът и възможността за индивидуален контрол на климатичната система, са още част от екстрите на този апартамент.



На територията на хотела:

Хотелския комплекс предлага безплатно на своите гости: закрит плувен басейн с дълбочина 1.50м-1.70м., включващ детски сектор с дълбочина 0.60м., модерно оборудвана фитнес зала, тераса за слънчеви бани с шезлонги и чадъри с гледка към морето, детски кът на открито.
СПА центърет включва закрит плувен басейн с детски сектор, модерно оборудвана фитнес зала и Финландска сауна срещу допълнително заплащане.

Хранене:

Основния ресторант разполага с лятна градина и капацитет 100 места. Сутрин ресторант "Корал" отваря врати за гостите на хотела с приятна закуска, сервирана на блок маса, а през останалата част на деня продължава да посреща клиенти с прецизно подбрано меню. Основният ресторант на хотел "Корал" е правилното място за вечеря за гостите на град Созопол, които искат да се насладят на романтичната морска гледка, в комбинация с релаксираща музика и перфектно обслужване. В менюто на ресторанта е включена вариация както от традиционни български ястия, разнообразие на рибни деликатеси, а също така и храни, част от интернационалната кухня. Менюто включва и богата селекция от бели и червени вина и алкохолни напитки.
Лоби барът на хотела се намира в непосредствена близост до Рецепция и е част от просторното фоайе на комплекса. Барът е с модерен дизайн и предлага на своите клиенти 30 седящи места на закрито и 20 места на откритата тераса. Барът разполага с панорамни френски прозорци, разкриващи гледка към созополския залив и очарованието на Стария град през деня и нощта. Част от менюто на лоби бара са и топли и студени коктейли, фрешове, селектирани алкохолни напитки и ликьори, ядки и леки закуски.

Допълнителна информация

Допълнителните услуги, които предлаха хотел "Корал" са: сейф на рецепция, обслужване по стаите /Room Service/, ползване на ютия, пране и гладене – обикновени и експресни поръчки, лекар (при запитване от страна на госта), събуждане по телефона, програма на културни мероприятия, екскурзии, разходка с яхта и др., интернет достъп на територията на целия обект

ЦЕНИ И ДАТИ




Специална оферта
за резервации, направени след 15.08.2020 г.

-10% намаление от цените в таблицата
за престой в периода 07.09 - 30.09.2020 г.

Настаняване
закуска и вечеря - HB
13.09-22.09 13.06-03.07
30.08-12.09
04.07-29.08
Единична стандартна стая 70 лв. 112 лв. 131 лв.
Единична стая море 79 лв. 135 лв. 159 лв.
Двойна стандартна стая 107 лв. 130 лв. 153 лв.
Двойна стая море 115 лв. 158 лв. 182 лв.
Студио /наем до 3-ма/ 162 лв. 200 лв. 228 лв.
Апартамент  / наем до 4-ма/ 199 лв. 241 лв. 279 лв.
Дете до 11.99 г. на доп. легло
в Двойна стая
8 лв./ден 8 лв./ден 8 лв./ден
Дете до 11.99 г. на доп. легло
в Студио и Апартамрнт
18 лв./ден 21 лв./ден 21 лв./ден
Възрастен на доп. легло 39 лв./ден 44 лв./ден 44 лв./ден
Възрастен с 1 дете от 2 до 11.99 г. 
в Двойна стая
8 лв./ден 8 лв./ден 8 лв./ден
Възрастен с 2 деца от 2 до 11.99 г Двойна стая Двойна стая Двойна стая

Цените са на помещение за редовните легла и включват: нощувка със закуска, вечеря, закрит басейн с чадър и шезлонг, интернет, фитнес, туристическа такса и застраховка.

Намаления и доплащане:
- Деца до 1.99 г. - Безплатно на база нощувка;
- Бебешка кошарка - 5 лв./ден.

Описание на стаите:
Двойна стая - 2 редовни и 1 допълнително легло;
Студио - 3 редовни легла и 1 допълнително легло;
Апартамент - 4 редовни легла и 1 допълнително легло;

*Цените за настаняване в студио или апартамент са наемни до посочения брой лица;
** При настаняване в студио или апартамент и непълна заетост на редовните легла в помещения - отстъпка от 16 лв./вечер за всяко незаето редовно легло;
*** При настаняване в студио или апартамент  - за всяко заето от дете ( 0 - 11.99 г.)  редовно легло - отстъпка от 8 лв./вечер;
**** Закуска - блок маса  ( при група под 20 души - сет меню);
***** Вечеря - блок маса  ( при група под 20 души - сет меню);


Хотелът не разполага със свободни стаи в периодите:14 Август 2020 - 15 Август 2020

Описание на програмата

За Созопол

Созопол е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас и е административен център на община Созопол с население 5 195 души. В миналото Созопол е бил град държава и се е казвал Аполония Понтийска. Името му е дадено от заселници от града държава Милет. Созопол е един от най-старите български градове, като в миналото е бил известен търговски, винен и рибарски център и се е смятало, че това е най-защитеното пристанище на Южното Черноморие. Разделен е на две части - Стар и Нов град.
Оферта № П1005
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват