Почивка в Сандaнски 2020 г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Сандански, България
Дати: 01.06.2020г. - 31.12.2020г.
Цена от: 113.00 (помещение) лв.

За хотела

ХОТЕЛ ВИЛА СИНТИКА

Сандански, България

Разположение:

Разположен на два километра от центъра на Сандански, хотел Синтика разполага с 23 стаи и 3 апартамента, винарна, Уелнес център, високо оборудвана конферентна зала, нон-стоп регистрация, паркинг и всички удобства за почивка с деца. SINTICA WINE RESORT предлага на своите гости отдалеченост от градския шум, огромни зелени градини, прекрасно обслужване, селектиран избор от местни вина и гурме храна, които са предпоставка и идеална възможност за една пълноценна и релаксираща почивка!

В стаите:

Хотел Вила Синтика разполага с 22 двойни стаи, 1 тройна стая и 3 апартамента. По-голямата част от стаите разполагат с тераси, както и опция за допълнително легло.
Подходящи за сам човек или двойка, двойните ни стаи се разполагат на 20 кв.м.
Между 25-30 кв.м., стаите Делукс са подходящи за двойки или семейства с деца до 14г.
С площ от 40 кв.м. , апартаментите са идеални за семейства и компании. Апартаментите разполагат с кът за отдих и работно място. При настаняването ви ще ви очакват бутилка вино и купа с плодове, комплимент от нас за добре дошли.
В Новия ВИНО&СПА луксозен комплекс всички стаи и апартаменти са обзаведени с вкус и отношение към детайла, носейки усещане за уют и ексклузивност на своите гости.

Всички стаи и апартаменти са за непушачи!
Ако желаете стая с балкон, уточнете това при резервация.

На територията на хотела:

Хотелът предлага на гостите си още Уелнес Център и винарна.

За гостите на хотела е осигурено безплатно ползване на уелнес центъра, който включва финландска сауна, класическа парна баня, затоплено джакузи, кът за отдих с топли шезлонги, масажи, ритуали и терапии, както и фитнес, оборудван с Technogym уреди. Решен в тракийски стил, Синтика уелнес центъра разполага с всичко необходимо, за да гарантира отпускащо и възстановяващо преживяване за тялото и душата.

Винарска изба Синтика е новото лице на КОС-Сандански.
Винарският комплекс е приемник на вековна винаро-лозарска традиция, датираща от времето на траките. Лозовите масиви на избата са разположени в изключително благоприятен регион по долината на р. Струма в непосредствена близост до местността Рупите, угасналия вулкан Кожух и древния тракийски град Хераклея Синтика.
Изцяло обновеният винарски комплекс е носител на множество национални и международни отличия, сред които и четири награди Златен Ритон, присъдени на Винария 2010, 2011, 2014 и 2016.

Хранене:

В ресторант Синти се предлагат ястия, приготвени по френския метод су-вид. Продуктите са винаги пресни и доставяни ежедневно от малки регионални ферми. Добро обслужване, дискретен лукс, вкусни ястия, подбрана селекция от вината на Sintica Wine Resort – всичко това е ресторант Синти!
В ресторанта се залага предимнона традиционно българската и средиземноморска кухня
Средиземноморската атмосфера е допълнително обогатена от тематичните музикални вечери, в които можете да се насладите на испанска китара, гръцки и италиански ритми и джаз изпълнения.
Ресторантът има възможност да настани до 90 души във вътрешната зала и зимната си градина и до 200 човека на външните тераси.



ЦЕНИ И ДАТИ




Ценова офертата,
валидна за настаняване до 31.12.2020 г.

*Специалните летни пакети включват опции за йога, регионални туристически маршрути и кулинарни изкушения!

Настаняване 01.07 - 31.12
със закуска - BB

неделя - четвъртък
1 нощувка

петък - събота
1 нощувка

Двойна стая Стандарт 124 лв. 137 лв. 
Двойна стая Делукс 142 лв. 156 лв.
Тройна стая Делукс 186 лв. 205 лв.
Единична стая стандарт  96 лв. 107 лв.
Единична стая делукс 113 лв. 127 лв.
Апартамент /2+2, 4+0/ 210 лв. 235 лв.

Цените са на ден за помещение и включват: нощувка, закуска, ползване на външен басейн през летните месеци- детски и за възрастни/през летния сезон/, безплатно ползване на колела за разходка, паркинг, интернет, безплатна йога практикта в събота и неделя от професионален инструктур на открито, туристическа такса и застраховка.

Забележка:
Цената за двойните стаи е за 2-ма пълноплащащи възрастни
Цената за тройна стая е за 3-ма пълноплащащи възрастни
Цената за апартамент е за настаняване до 4-ма човека

Отстъпки и доплащане:
Настаняване на дете от 0-10 години в двойна стая с двама възрастни – безплатно;
Настаняване на дете от 10 до 13 години в двойна стая с двама възрастни – 25,00 лева на вечер

Описание на програмата

За Сандански

Сандански е град в Югозападна България, област Благоевград и е с население 28 058 души. Градът е административен център на едноименната община. Сандански е имал много имена през годините, но за първо се смята името Медиус, което в превод означава "Град, разположен между три планини". Има се предвид планините Пирин, Славянка и Огражден. Сандански е най-топлият град в България, а също е и градът с най-малко алергени във въздуха, с което е подходящ за лечение на редица дихателни заболявания. Част от забележителностите на града са паркът "Свети Врач", паметникът на Спартак и Археологическият музей.
Оферта № П1030
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват