Почивка в Сандaнски 2020 г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Сандански, България
Дати: 01.06.2020г. - 31.12.2020г.
Цена от: 145.00 (помещение) лв.

За хотела

ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН

Сандански, България

Разположение:

Парк хотел Пирин се намира на западния склон на Пирин в курортния град Сандански. Намира се край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт.

В стаите:

Хотелът предлага настаняване в 4 ВИП апартамента с изискано и уютно обзавеждане. От терасата на ВИП апартамента се открива прекрасна гледка към Пирин планина. Всеки ВИП апартамент е оборудван с климатик, сателитна телевизия, високоскоростен безжичен интернет, сейф, телефон, мини-бар; 2 луксозни санитарни възела с вана с душ и отделна душ-кабина, сешоар и телефон. ВИП апартаментът разполага със спалня и просторна дневна, в които могат да бъдат настанени двама души на редовни легла и трети човек на допълнително разтегателно легло. Безплатно се предоставя и бебешко креватче при необходимост. Максимално настаняване във ВИП апартамент - 2-ма + 1.
Парк хотел „Пирин” разполага с 2 луксозни апартамента оборудвани с климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет, сейф, телефон, мини-бар; луксозен санитарен възел с вана с душ и отделна душ-кабина, сешоар и телефон. Луксозният апартамент разполага със спалня и просторна дневна. В луксозния апартамент могат да бъдат настанени двама души на редовни легла и трети човек на допълнително разтегателно легло. Безплатно се предоставя и бебешко креватче при необходимост. Луксозният апартамент не разполага с тераса / веранда.
Максимално настаняване в луксозен апартамент - 2-ма + 1
Два елегантни президентски апартамента от чиято тераса може да се насладите на величествената Пирин планина и да се отпуснете под приятните звуци на ромона на река Санданска Бистрица. Всеки президентски апартамент разполага с две спални и дневна, три санитарни възела с вана, джакузи, душ-кабина, сешоар и телефон. Оборудван е с климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет, сейф, телефон, мини-бар. Предлага се настаняване на четирима души на редовно легло и на пети човек на разтегателен диван в дневната. Безплатно се предоставя бебешко креватче при необходимост.
Максимално настаняване в президентски апартамент - 4-ма + 1
Апартаментите тип „Стандарт” с една спалня в Апартаментен комплекс „Пирин” са оборудван с кухненски бокс, сателитна телевизия в дневната, климатик, безжичен интернет, един санитарен възел с вана, сешоар. Апартаментния комплекс Пирин се намира в непосредствена близост до основната хотелска част и няма топла връзка с хотела, СПА центъра и ресторантите. Настаняване в апартамент „Стандарт” - 2-ма + 1
Апартаменти тип „Фемили” с две спални са оборудвани с кухненски бокс, сателитна телевизия в дневната и в една от спалните, климатик, безжичен интернет, 1 санитарен възел с вана и 1 санитарен възел с душ-кабина, сешоар. Настаняване в апартамент „Фемили” - 4-ма + 1.
Хотелът разполага с 66 просторни двойни стаи "лукс". Те разполагат с климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет, сейф, телефон, мини-бар; луксозен санитарен възел с вана с душ и отделна душ-кабина, сешоар и телефон. В луксозните стаи има възможност за настаняване на трети човек на допълнително разтегателно легло, безплатно се предоставя и бебешко креватче при необходимост.
Десет двойни стаи "стандарт". Стаите разполагат с климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет, сейф, телефон, мини-бар; луксозен санитарен възел с вана с душ и отделна душ-кабина, сешоар и телефон. В стандартните стаи няма възможност за настаняване на трети човек на допълнително разтегателно легло, няма възможност да се предостави и бебешко креватче. Максималното настаняване в стандартна стая е 2 човека. Стандартните стаи са с гледка към паркинга.

На територията на хотела:

В СПА и уелнес зоната на СПА център „Пирин” можете да се насладите на изключително разнообразие от eвропейски и световни СПА и уелнес процедури с първокласна козметика, включително био продукти, както и с характерни български билки и аромати: Класически и екзотични масажи, пилинги и СПА ритуали; Гурме терапии за удоволствие; Ароматерапии; Почистващи, хидратиращи, стягащи, лифтинг, против бръчки, подхранващи и подмладяващи СПА терапии и ритуали; Терапии за мъже; Терапии за бременни; ДИБИ техно ритуали за лице и тяло; Хидро и аеромасажни вани с минерална вода и билки.
ВИП зона за двама
ВИП зоната на СПА център „Пирин” предлага ритуали за двама „Европа”, „Азия”, „Африка”, „Ориент” и „Роза – органик”, които включват: Сараил; СПА масаж за двама; Вана за двама; ВИП кът за релакс. Фризьорски и козметичен салон: Всичко за косата, маникюр и педикюр. Салонът работи с професионални продукти и високо качечество на услугите.
Хотелът разполага с външни и вътрешни басейни с различно съдържание на минерална вода:
Външен плувен басейн, 25 х 10 м., 28 °С, (работи от май до септември)
Външен детски топъл басейн, 6 х 4 м., 33 °С, дълбочина 60 см. (работи от май до септември)
Външен термален басейн, 6 х 4 м., 38 °С, дълбочина 1,20 см. (работи от октомври до април)
Вътрешен плувен басейн с хидромасажни джетове и водно огледало, 16 х 8 м., 29 - 31°С
Вътрешен терапевтичен басейн със 100% минерална вода с хидромасажни джетове, 10 х 4 м., 37 °С и Кнайп пътеки „уморени крака”
Вътрешен детски басейн, 3 х 5 м., 33 °С, дълбочина 70 см.
Всички басейни в Парк хотел „Пирин” се обслужват от професионални спасители. Работното им време: всеки ден от 8:00 до 20:00 ч. Могат да се използват от гостите на хотела от 14:00 ч в деня на пристигане до 12:00 ч. в деня на заминаване.
В детския кът с професионални аниматори ще забавляват Вашите деца с рисуване, моделиране, игри, песни и много добро настроение всеки ден от 10:00 до 20:00 часа. Безплатно за гостите на Парк хотел „Пирин”.
(Детският кът на Парк хотел „Пирин” е подходящ за деца на възраст от 3 до 10 години).
Детски кът на открито

В живописния вътрешен двор на комплекса ще откриете атрактивно акостирал дървен кораб, където най-малките посетители могат да се катерят, люлеят или просто да откриват пиратски съкровища под наблюдателния поглед на професионалните ни аниматори.
Детски басейни

Парк хотел „Пирин” предлага за Вашите дечица външен басейн с температура на водата 33 °С и дълбочина 60 см. Детският басейн е разположен непосредствено до големия плувен басен. Имате пряка видимост към детския басейн от шезлонгите, разположени край него. Професионален спасител се грижи за безопасността на плуващите в басейните. На бара в близост до детския басейн се предлагат пресни плодове, сокове, сладолед.
Вътрешният детски басейн е с температура на водата 33 °С и дълбочина 70 см. Намира се в непосредствена близост до вътрешния плувен басейн на хотела. За безопасността на плуващите в басейните се грижи професионален спасител.
Екипът от професионални аниматори осигурява специално тематично парти и ще се погрижи за доброто настроение на всеки детски рожден ден. Програмата е съобразена с възрастта на децата и може да бъде под формата на детска дискотека, клоунада, маскен бал, пиратско парти, рисувателни игри, рисунки с пясък и много други развлекателни занимания. ”Вкусният” детски куверт включва „картофени усмивки”, мини пица, мини кроасани, натурален сок, минерална вода, детско шампанско. Можете да поръчате и бутикова празнична торта, приготвена от майсторите ни сладкари със специална апликация от любимия на рожденика приказен герой. Комплимент от хотела –празнична украса и атрактивно музикално оформление.
Парк хотел „Пирин” предлага на своите бизнес гости три конферентни зали с различен капацитет: Зала “България”: до 260 места; Зала “Пирин”: до 35 места; VIP зала “Дезудава”: до 14 места; Бизнес център; Хотелът осигурява персонален координатор за всяко Ваше събитие.
Конферентните зали в Парк хотел „Пирин” са оборудвани с озвучителна техника, екрани, мултимедия, шрайбпроектор, флипчарт, високоскоростен безжичен интернет.

Хранене:

Уютният Балкански ресторант на Парк хотел “Пирин” предлага традиционни блюда и специалитети от балканската кухня - български, сръбски, гръцки, турски, македонски, румънски ястия - в съчетание с първокласни питиета и богата музикална програма. Ресторантът разполага общо с 150 места в основната зала и зимната градина към нея и предлага всеки уикенд – тематично меню; всеки ден – разнообразно дневно обедно меню; регулярни винени промоции;
В Средиземноморския ресторант ще се насладите на ароматните изкушения на здравословната Средиземноморска кухня в съчетание с отбрани напитки и изключително вкусни десерти. Закуската, сервирана в Средиземноморския ресторант, е истинско кулинарно приключение. Ресторанта е със 100 места, като лятната тераса към него с 80.
Лоби барът на Парк хотел "Пирин" разполага със 100 места и е разположен в екзотична ботаническата градина, предлага богато разнообразие от висококачествени напитки и изкусителни десерти.
Пиано бар Faces със 120 седящи места е с изискана обстановка, селектирани напитки и подбрана музика в изпълнение на професионални музиканти.

Допълнителна информация

Разплащания с кредитни карти: American Express, Master Card, Maestro, VISA, VISA  Electron
Експресен check-out
Късен check-out /според заетостта на хотела/
Рум сервиз
Бизнес център
Персонал, владеещ чужди езици
Пране и гладене
Сейф
Паркинг
Магазини

ЦЕНИ И ДАТИ




ЦЕНОВА ОФЕРТА - ЕСЕН 2020
валидна до 22.12.2020 г.

Настаняване,
със закуска и вечеря - НВ
 1 нощувка
Двойна стая лукс - 2 възрастни 242 лв.
Двойна стая лукс - 1 възрастен и 1 дете  206 лв.
Единична стая лукс - 1 възрастен  188 лв.
Двойна стая стандарт - 2 възрастни 222 лв.
Двойна стая стандарт - 1 възрастен и 1 дете 189 лв.
Единична стая стандарт - 1 възрастен 177 лв
 

Настаняване
със закуска и вечеря - НВ

Цена на 1 нощувка
при заявени минимум 3 нощувки

Двойна стая за 2-ма възрастни 

222 лв.

Двойна стая за възрастен и дете  

189 лв.

Единична стая

171 лв.

Цените са на помещение на ден и включват: нощувка със закуска и вечеря, 20-минутен масаж за всеки възрастен, туристическа застраховка и застраховка, интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/ до центъра на града и обратно, ползване на фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи, сауна-парк /финландска сауна, био сауна, парни бани, калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли лежанки и пейки и зона за релакс, парк градина с външен басейн и детски кът, ползване на термален басейн с кнайп пътеки, безплатен детски кът и арт център с допълнителни услуги. 

Доплащане:
- дете до 3.99г. се настанява безплатно на база закуска
- дете от 4-11.99г. на допълнително легло доплаща 30 лв. на база НВ
- дете от 4-11.99г. на редовно легло, настанено с 1 възрастен доплаща 70 лв. на база НВ
- 3-ти възрастен или дете над 12 години на допълнително легло, доплаща 70 лв. в съответното помещение на база НВ и включени СПА услуги, упоменати в пакета.


ПАКЕТ КОЛЕДА 2020
за настаняване в периода
в периода от 23.12.2020г. до 28.12.2020г.

НАСТАНЯВАНЕ Цена на помещение
на вечер при заявени
1 или 2 нощувки
Цена на помещение
на вечер при заявени
3 и повече нощувки
Празнична
Коледна вечеря на човек
на 25.12.2020г.
със закуска - ВВ
В ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН
Двойна стая Лукс  202 лв. 182 лв. 60 лв.
Единична стая Лукс  161 лв. 145 лв. 60 лв.
Двойна стая Стандарт  182 лв. 162 лв. 60 лв.
Единична стая Стандарт  145 лв. 129 лв. 60 лв.
Наем апартамент Лукс 
/макс. 2+1/
293 лв. 263 лв. 60 лв.
Наем апартамент ВИП
/макс. 2+1/
323 лв. 293 лв. 60 лв.
Наем апартамент Президент /макс 4 /  754 лв. 704 лв. 60 лв.
ВИД ПОМЕЩЕНИЕ В АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС, ЧАСТ ОТ ПАРК ХОТЕЛ „ПИРИН”
Наем апартамент Стандарт 
/макс. 2 +1/ 
293 лв. 263 лв. 60 лв.
Наем апартамент Фемили
/макс. 4 +1/ 
324 лв. 294 лв. 60 лв.


Цените са на помещенията за съответния брой нощувки и включват:
- Нощувка, закуска, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС;
- Сауна парк /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли лежанки и пейки и зона за релакс/;
- Парк-градина с горещ външен термален басейн и детски кът;
- Ползване на: фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи;
- Безплатен детски кът и Арт център с допълнителни услуги.
- Безжичен интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/ до центъра на града и обратно;

Намаления :
- Дете от 0 до 3.99 год. – безплатно настаняване в двойна стая ЛУКС;
- Дете от 4 до 11.99 год. на допълнително легло ползва 70 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение;
- Дете от 4 до 11.99 год. на редовно легло ползва 30 % намаление от цената на редовното   легло в съответното помещение;
- Възрастен или дете над 12 год. на доп. легло ползва 50 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.

Празнично меню на 25.12.2020г. в Балкански ресторант и/или зала България:
- Цена за възрастен – 60,00 лв.
- Цена за дете от 4г. до 11.99г. – 30,00 лв.

Плащане в брой или по банков път:
- 50 % авансово плащане до 2 /два/ дни след потвърждение на резервацията.
- 100 % авансово плащане на сумата до 11.12.2020г.
*При анулации, направени след 11.12.2020г., авансово платената сума не се възстановява.


ПАКЕТ НОВА ГОДИНА 2020
за настаняване в периода
в периода от 28.12.2020г. до 03.01.2021г.

НАСТАНЯВАНЕ Цена на помещение
на вечер при заявени
3 нощувки
Цена на помещение
на вечер при заявени
4 и повече нощувки
Празнична
Новогодишна вечеря
на човек

на 31.12.2020г.
със закуска - ВВ
В ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН
Двойна стая Лукс  282 лв. 262 лв. 250 лв.
Единична стая Лукс  201 лв. 181 лв. 250 лв.
Двойна стая Стандарт  262 лв. 242 лв. 250 лв.
Единична стая Стандарт  181 лв. 161 лв. 250 лв.
Наем апартамент Лукс 
/макс. 2+1/
323 лв. 293 лв. 250 лв.
Наем апартамент ВИП
/макс. 2+1/
383 лв. 353 лв. 250 лв.
Наем апартамент Президент /макс 4 /  754 лв. 704 лв. 250 лв.
ВИД ПОМЕЩЕНИЕ В АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС, ЧАСТ ОТ ПАРК ХОТЕЛ „ПИРИН”
Наем апартамент Стандарт 
/макс. 2 +1/ 
293 лв. 263 лв. 250 лв.
Наем апартамент Фемили
/макс. 4 +1/ 
324 лв. 294 лв. 250 лв.
Цените са на помещенията за съответния брой нощувки и включват:
- Нощувка, закуска, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС;
- Сауна парк /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли лежанки и пейки и зона за релакс/;
- Парк-градина с горещ външен термален басейн и детски кът;
- Ползване на: фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи;
- Безплатен детски кът и Арт център с допълнителни услуги.
- Безжичен интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/ до центъра на града и обратно;

Намаления :
- Дете от 0 до 3.99 год. – безплатно настаняване в двойна стая ЛУКС;
- Дете от 4 до 11.99 год. на допълнително легло ползва 70 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение;
- Дете от 4 до 11.99 год. на редовно легло ползва 30 % намаление от цената на редовното   легло в съответното помещение;
- Възрастен или дете над 12 год. на доп. легло ползва 50 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.

Празнично меню на 31.12.2020г. в Балкански ресторант и зала България:
- Цена за куверт на възрастен – 250,00 лв.
- Цена за куверт на дете от 12г. до 17.99г. – 200,00 лв.
- Цена за куверт на дете от 4г. до 11.99г. – 125,00 лв.

Плащане в брой или по банков път:
- 50 % авансово плащане до 2 /два/ дни след потвърждение на резервацията.
- 100 % авансово плащане на сумата най-късно до 11.12.2020г.
*При анулации, направени след 11.12.2020г., авансово платената сума не се възстановява.

Описание на програмата

За Сандански

Сандански е град в Югозападна България, област Благоевград и е с население 28 058 души. Градът е административен център на едноименната община. Сандански е имал много имена през годините, но за първо се смята името Медиус, което в превод означава "Град, разположен между три планини". Има се предвид планините Пирин, Славянка и Огражден. Сандански е най-топлият град в България, а също е и градът с най-малко алергени във въздуха, с което е подходящ за лечение на редица дихателни заболявания. Част от забележителностите на града са паркът "Свети Врач", паметникът на Спартак и Археологическият музей.
Оферта № П1030
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват