Почивка във Велинград 2020г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Велинград, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.12.2020
Цена от: 85.00 лв.

За хотела

Парк Хотел Олимп

Велинград, България

Разположение:

Парк хотел "Олимп" е разположен в центъра на Велинград, на около 50 метра от главната улица и в същото време в непосредствена близост до прохладна борова гора.

В стаите:

Хотелът разполага с 42 помещения: 31 студиа, 8 студиа лукс с вана, 1 фамилен апартамент, 1 фамилен луксозен и 1 президентски апартамент.

Студио / 37 кв. м. /: състои се от обща стая, хол и спалня. Помещението е оборудвано с индивидуален климатик, минибар, телефон, LCD телевизор, баня с душ кабина и тераса с масичка и столчета.


Луксозно Студио с вана / 39 кв. м. /: състои се от спалня. Помещението е оборудвано с индивидуален климатик, минибар, телефон, LCD телевизор, баня с вана и тераса с масичка и столчета.

Фамилен Апартамент / 55 кв. м. /: състои се от две отедлни стаи със спалня и хол. Помещението е оборудвано с индивидуален климатик, минибар, телефон, LCD телевизор, баня с душ кабина и тераса с масичка и столчета.

Фамилен Апартамент Лукс / 70 кв. м. /: състои се от две отделни стаи със спалня и хол. Помещението е оборудвано с индивидуален климатик, минибар, телефон, LCD телевизор, баня с джакузи и тераса с масичка и столчета.

Президентски апартамент / 120 кв. м. /: представлява мезонет, състоящ се от две спални, две бани и хол. Помещението е оборудвано с индивидуален климатик, минибар, телефон,LCD телевизор, една баня с джакузи, една баня с вана и тераса с масичка и столчета.

На територията на хотела:

На територията на хотела има СПА център, който включва минерален басейн с джакузи, тепидариум, римска баня, инфрачервена сауна, контрастен хидромасажен душ, зона за релакс и фитнес.

За децата на гостите има изграден вътрешен и външен кът.

Хотелът разполага с една конферентна зала с капацитет 100 - 120 места. Залата е оборудвана с мултимедия, екран, флипчарт, безжичен микрофон и климатик.

Хранене:

Парк хотел "Олимп" разполага с един основен ресторант - "Олимп" с капацитет 120 места, в който се предлагат ястия от българската традиционна кухня и разнообразие от ястия от световната кухня.

Хотелът разполага и с механа с капацитет 80 места и с лоби бар.

Допълнителна информация

Парк хотел "Олимп" предлага за децата на гостите си вътрешен и външен детски кът с аниматор, детегледачка, детско меню в ресторанта, организация на детски рождени дни и партита.


ЦЕНИ И ДАТИ




АВГУСТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД:
Настаняване  1 нощувка
закуска и вечеря - HB
1 нощувка
закуска - BB
 Единична стая  105 лв. 85 лв.
Двойна стая 164 лв. 124 лв.
 Студио  174 лв. 134 лв.
 Студио с вана  184 лв. 114 лв.


Цените са за двама в помещение /с изключение на единичната стая / и включва: нощувка, закуска или закуска и вечеря на фиксирано сет меню, ползване на закрит минерален басейн в гръцки стил, с гейзер и джетове за масаж на тялото, ползване на открит минерален басейн, инфра-ред кабина, фитнес, тепидариум, контрастен душ, безжичен интернет, паркинг, курортна такса и застраховка.

Доплащания:
- Деца до 5,99 год. се настаняват безплатно на база BB;
- Деца от 6 до 11.99 г. на доп. легло - 20 лв./вечер на база BB;
- Възрастен на доп. легло - 30 лв./ден на база BB;
- Доплащане за вечеря - 25 лв./човек на ден.

Описание на програмата

За Велинград

Велинград, наричан често "СПА столицата на Балканите", е град в Южна България, област Пазарджик и е втори по големина в областта с население 24 518 души. Градът е създаден през 1948 г. при сливането на 3 села: Лъджене, Каменица и Чепино. Освен луксозни СПА хотели, градът предлага и настаняване в къщи за гости във възрожденски стил. Макар и малко като градче, Велинград предлага на своите посетители няколко забележителности, които да посетят по време на престоя си. Част от тях са символът на града - езорото Клептуза, местността Белмекен, Свети Спас и историческата крепост Цепина.
Оферта № П1024
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват