Почивка в Сандaнски 2020 г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Сандански, България
Дати: 01.06.2020г. - 31.12.2020г.
Цена от: 124.00 (помещение) лв.

За хотела

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

Сандански, България

Разположение:

Интерхотел Сандански е разположен в югозападна България, регион добре познат с лечебният си климат и минерални извори. Хотелът се намира в центъра на Сандански, само на няколко крачки от живописният градски парк, главната търговска улица и в близост до редица културни и исторически забележителности.

В стаите:

Интерхотел Сандански осигурява елегантно и стилно настаняване в 262 просторни стаи, 14 апартамента, 4 супериорни стаи и 4 студиа. Всички те са с модерен, просторен и уютен интериор, състоящ се изцяло от естествени материи в меки и ненатрапващи се пастелни тонове. Стаите разполагат със стилни бани със специална тоалетна козметика, кабелна телевизия, Wi-Fi, телефон, минибар и собствена тераса, от която се разкрива великолепна панорамна гледка към града, планината и парка.

Резервациите включват свободен достъп до вътрешен и външен басейн с минерална вода, които са свързани с топла връзка, термален басейн (38°C), сауна, парна баня и фитнес. Навсякъде на територията на хотела има достъп до безплатна безжична интернет връзка.

ПОМЕЩЕНИЯ:
Хотелът разполага с 262 двойни стаи със спалня или с две легла, комфортно обзаведени. Стаята има възможност за максимално настаняване на двама възрастни на редовни легла и едно допълнително легло за дете до 12 ненавършени години.
Хотелът има 4 супериорни стаи с една спалня и хол с разтегателна холна гарнитура. Всяка от тях предлага следните удобства: уютна спалня без прозорец за двама, 1 санитарен възел, хол с разтегателен диван за две деца до 12 навършени години или един възрастен. Опция за бебешка кошара.
Хотелът предлага 4 студиа с една спалня и хол с разтегателна холна гарнитура. Всеки от тях предлага следните удобства: спалня за двама, хол с разтегателен диван за две деца до 12 навършени години или един възрастен. Опция за бебешка кошара.
Хотелът разполага с 14 апартамента с една спалня и хол с разтегателна холна гарнитура. Всеки от тях предлага следните удобства: спалня за двама, хол с разтегателен диван за две деца до 12 навършени години или един възрастен. Опция за бебешка кошара.

На територията на хотела:

Интерхотел Сандански разполага с един от най-големите медицински центрове за балнеолечение и рехабилитация на Балканският полуостров.
На разположение на гостите са три басейна с минерална вода, единият от които е термален с температура на водата до 36°C.
СПА центърът е разположен на три нива и разполага със сауна, парна баня, кабинети за козметични процедури и предлага голямото разнообразие от СПА процедури.
Хотелът предлага 3 конферентни зали с капацитет от 35 до 220 места и прекрасни условия за тържества и сватби.

Хранене:

Хотелът предлага на своите гости един класически и два тематични ресторанта (средиземноморски и традиционен български тип механа), лоби бар и бар-басейн, тенис кафе и пица бар.

Допълнителна информация

Всички цени за настаняване включват: нощувка, закуска, ползване на открит и закрит басейн с минерална вода, термален басейн, сауна, парна баня, фитнес, детски кът, безжичен интернет,  туристическа такса, ДДС.
Политика за деца:
Деца до 3.99г. се настаняват безплатно!
Деца до 11.99г. ползват отстъпка от редовната цена за настаняване!

ЦЕНИ И ДАТИ




Ценова оферта
валидна до  31.01.2021 г.
при 7 и повече нощувки
 Цените не важат за национални и официални празници

 

Настаняване,
закуска и вечеря - HB
 

за период до 31.01.2021

Двойна стая 

176 лв.

Единична стая 

124 лв.

Супериорна стая

202 лв.

Студио

234 лв.

 Апартамент

258 лв.

Фамилен апартамент
цена за 3-ма

352 лв.

дете от 4 до 11.99 г. на доп. легло

31 лв.

дете от 4 до 11.99 г. на редовно легло

12 лв.

1-во или 2-ро дете на доп. легло в апартамент

17 лв.

възрастен на доп. легло в стая или апартамент

66 лв.

Студио Стандарт за двама

234 лв.

Апартамент Лукс за двама

258 лв.

Апартамент Фемили

329 лв.

Цената е на ден за помещение и включва: нощувка, закуска, вечеря, ползване открит и закрит басейни с минерална вода, термален басейн, джакузи на открито, парна баня, фитнес, паркинг, безжичен интернет, детски клуб и детски кът на открито, туристическа такса, туристическа застраховка.

* Цените не важат за националните официални празници./3-ти март, 2 април - 10 април, Великден, 6-ти май,24-ти май, 6-ти септември,  22-ри септември, Коледа и Нова Година

Описание на програмата

За Сандански

Сандански е град в Югозападна България, област Благоевград и е с население 28 058 души. Градът е административен център на едноименната община. Сандански е имал много имена през годините, но за първо се смята името Медиус, което в превод означава "Град, разположен между три планини". Има се предвид планините Пирин, Славянка и Огражден. Сандански е най-топлият град в България, а също е и градът с най-малко алергени във въздуха, с което е подходящ за лечение на редица дихателни заболявания. Част от забележителностите на града са паркът "Свети Врач", паметникът на Спартак и Археологическият музей.
Оферта № П1030
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват