Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Созопол

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Созопол, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.10.2020
Цена от: 65.00 лв.

За хотела

Ваканционно селище Санта Марина

Созопол, България

Разположение:

Ваканционното селище Санта Марина се намира на 2 км северно от старинния град Созопол, и е с отлично местоположение на брега заобиколено от борови гори над Царския плаж.

В стаите:

Санта Марина предлага апартаменти с различни размери, които разполагат със сешоар, контакт за електричество с 2 стандарта, директна телефонна линия, климатик, кабелна телевизия, достъп до интернет. Всеки апартамент има напълно оборудвана кухня, балкон и красива морска гледка. Помещенията са общо 1200 - студиа, двустайни и тристайни апартаменти.
Студио, 1 Двойно легло, 1 Разтегателен диван
Площ: 40 - 45 кв.м. с капацитет: 2 + 1
Студията разполагат с всекидневна със зона за спане и кухненски бокс. Просторните и луксозни бани са с отделен душ и безплатни тоалетни принадлежности. Безплатен достъп до кабелен интернет.
Апартамент с една спалня, 1 Двойно легло, 1 Разтегателен диван
Площ: 60 - 65 кв.м. с капацитет: 2 + 1
Фамилните апартаменти се състоят от една спалня и всекидневна с кухненски бокс. Тези апартаменти се предлагат с голямо легло с размер king size. Обзаведените и светли бани са с отделен душ и безплатни тоалетни принадлежности. Безплатен достъп до кабелен интернет.
Апартамент с две спални, 2 Двойни легла, 1 Разтегателен диван
Площ: 80 кв.м. с капацитет: 4 + 1
Всеки един апартамент с 2 спални е красиво обзаведени с добре оборудван кухненски бокс, удобна трапезария, всекидневна и самостоятелна тераса. В допълнение, банята е оборудвана с отделен душ и безплатни тоалетни принадлежности. Няколко апартамента разполагат с две единични легла в едната спалня. Безплатен достъп до кабелен интернет.

На територията на хотела:

На територията на Ваканционно селище “Санта Марина” се намират 5 басейна с различна големина. 3 от басейните разполагат с пул барове и уникална панорама.
Уелнес центърът предлага терапии, масажи и процедури за лице и тяло, всичките изпълнени от екип от професионалисти. На разположение на гостите е и Уелнес зона, която включва парна баня, сауна, руска баня, тераса с джакузи и зона за релакс. В допълнение се организират уроци по танци и аеробика сесии.
На територията гостите ще намерят супермаркет Марина Плаза, предлагащ изобилие от хранителни продукти, алкохол и тютюневи изделия, както и магазини за домашни потреби, дамско и детски облекло, спортен магазин, магазин за сувенири и др.
Осигурени са професионални аниматори, които се грижат безплатно за детските забавления. Новопостроеният Детски кът в парка предлага атрактивни и безопасни съоръжения за деца на различна възраст.

Хранене:

Санта Марина разполага с изискан средиземноморски ресторант "Вива Маре" на две нива, с прекрасна просторна тераса и впечатляващ изглед към морето. Заведението предлага европейска кухня със специален фокус върху средиземноморските ястия и рибни специалитети. Ресторантът е отличен избор за сватбени или семейни тържества, както и за фирмени събития. Работи целогодишно и е с общ капацитет 200 места.
Ресторант Веранда е азиатски ресторант с голяма тераса, предлагащ фюжън кухня, суши и пресни морски деликатеси с общ капацитет 154 места (100 външни места + 54 вътрешни места). Пред ресторанта е разположен инфинити басейн с невероятна гледка към остров Св. Иван.
Ресторант Аполония се намира до главния вход и Рецепцията на Ваканционно селище Санта Марина. Ресторантът предлага традиционни балкански специалитети и разполага с открито барбеко. Заведението е позиционирано на две нива: Тераса„Аполония Магна” се намира на втория етаж и предоставя невероятна гледка към морската шир. Капацитетът на “Аполония Магна” е 140 места. На по-ниското ниво е разположена тераса “Аполония Понтика” която предлага спокойна и непринудена атмосфера. Аполония Понтика е с общ капацитет 140 места.
Пицария Каза Миа предлага специалитети от италианската кухня – пица на пещ, паста, салати, барбекю и изкусителни десерти, в приготвени с възможно най-свежите продукти от нашите готвачи. Ресторантът е с общ капацитет – 210 места (140 външни и 70 – вътрешни). Пред заведението има басейн с пул бар и открит фитнес. Разположението на Каза Миа е много комуникативно, като в близост до пицарията са Тенис Център Санта Марина и детската площадка в парка.
Ваканционното селище Санта Марина разполага и с Бийч Бар, който се намира в близост до северния вход, само на 10 минути пеша от стария град на Созопол. Барът е в перфектна хармония с красивия, зелен плаж и предлага студени напитки и коктейли, както и асортимент от бързи закуски.
Във Ваканционно селище Санта Марина има три пул бара на басеини - 1, 2 и 3 и една кафе-сладкарница.
Кафе-сладкарница Носталгия се намира в центъра на комплекса до фонтана. Менюто на сладкарницата включва разнообразие от сладоледи, фрешове, смутита и домашно приготвени сладки неща. За децата има специално обособен Детски кът.

Допълнителна информация

Ваканционно селище “Санта Марина”, Созопол предлага отлични условия за организиране на конгреси, семинари, бизнес срещи, конференции, фирмени презентации и обучения. Комплексът разполага с конферентна зала с капацитет до 180 места при театрално подреждане. Залата е оборудвана с конферентни столове с масичка, мултимедия, флипчарт, екран, озвучаване, климатик с индивидуален контрол на температурата, Wi-Fi. На разположение на бизнес гостите са следните услуги на рецепция – ползване на компютър, принтер, факс, телефон и др.
Тенис център “Санта Марина” разполага с 8 открити тенис корта с твърда настилка и нощно осветление. Всички игрища предлагат панорамни морски гледки и са в непосредствена близост до новоизградения парк с детски кът и амфитеатър.
Разполага с игрище за мини футбол със съвременна настилка от синтетична трева и нощно осветление. В близост до футболното игрище се намира парк, детски кът и безплатен паркинг.
На три от басейните се предлагат тренировки по плуване за деца от квалифицирани инструктори.
Комплексът има постоянна транспортна връзка със Созопол и близките къмпинг Смокиня и Каваци



ЦЕНИ И ДАТИ




Лято 2020 г.

-20% отстъпка от посочените цени за престой 30.08 до 04.09.
за помещения градина и парк

 

Настаняване
без изхранване - ОВ

07.09-14.10

05.06-25.06

26.06-02.07
23.08-06.09

03.07 - 22.08

Студио парк 2+1

71 лв.

114 лв.

136 лв.

172 лв.

Студио градина 2+1

65 лв.

103 лв.

122 лв.

155 лв.

Едноспален апартамент парк 2+2

93 лв.

152 лв.

193 лв.

248 лв.

Едноспален апартамент
 градина 2+2

85 лв.

137 лв.

174 лв.

223 лв.

Двуспален апартамент парк 4+2

116 лв.

191 лв.

246 лв.

321 лв.


Цените са за помещение, на ден и включват: нощувка, ползване на чадър и шезлонг на басейните, паркинг, интернет достъп, туристическа такса и застраховка.

Доплащания:
- Доплащане към помещения парк за гледка море - 20 лв. на ден;
- Доплащане за конкретен номер помещение– 45 лв. на ден;
- Доплащане за делукс студио - 16 лв. на ден;
- Доплащане за едноспален апартамент делукс - 19 лв,. на ден;
- Доплащане за двуспален апартамент делукс - 23 лв. на ден;
- Доплащане за закуска - 15 лв за възрастен на ден; 7.50 лв, за дете от 6 до 11.99 г. на ден;

- Доплащане за закуска и вечеря  - 45 лв. на възрастен; 22.50 лв. за дете от 6 до 11.99 г. на ден;
 

Описание на програмата

За Созопол

Созопол е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас и е административен център на община Созопол с население 5 195 души. В миналото Созопол е бил град държава и се е казвал Аполония Понтийска. Името му е дадено от заселници от града държава Милет. Созопол е един от най-старите български градове, като в миналото е бил известен търговски, винен и рибарски център и се е смятало, че това е най-защитеното пристанище на Южното Черноморие. Разделен е на две части - Стар и Нов град.
Оферта № П1005
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват