Почивка в с.Житница 2020 г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Житница, Калояново, Пловдив, България
Дати: 17.03-31.12.2020

За хотела

Бутиков Комплекс Тракиец

Житница, Калояново, Пловдив, България

Разположение:

Комплекс Тракиец е разположен в сърцето на Тракия в непосредствена близост до живописното село Житница, област Пловдив на 30км. от гр.Пловдив. Комплекс Тракиец е стилно място създадено с много любов и вкус. Отстои на 15 километра от гробницата в Старосел и на 20 километра от минералните извори в Хисаря. Летище Крумово в Пловдив е на 40 километра, а при заявка и срещу допълнително заплащане се предлага услугата летищен трансфер.

В стаите:

Разполага с 9 стандартни двойни стаи, 20 лукс стаи, 5 студиа и 2 апартамента.
Всяка стая е климатизирана, разполага с безжичен интернет, телефон, LCD телевизор, мини бар, баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности и панорамна тераса.

На територията на хотела:

Комплексът предлага конна база, релакс център, прекрасен ресторант и винарна, открит басейн, лятна градина и детски кът

Фитнес залата, съоръженията за тенис на маса и центърът за релаксация с хидромасажна вана, парна баня и сауна се ползват безплатно. Има възможност за конна езда на открито, както и на закрито, срещу допълнителна такса.

Откритият био басейн Тракиец е уникален за България, тъй като почистването и дезинфекцията му се извършва чрез електролиза и йонизация, не се използват дразнещи кожата препарати, както и хлор. Еко басейнът е с размери 8x20метра, с детски басейн и зона с джакузи, а от трите страни басейна прелива в езеро.

Фитнес зала Тракиец е оборудвана с професионални фитнес уреди и тенис маса.

Комплекс Тракиец разполага с две конферентни зали: Малка конферентна зала ; Голяма конферентна зала. Конферентните зали са климатизирани и оборудвани с мултимедия, екран, флипчарт и озвучителна система.

Хранене:

Комплексът разполага с ресторант, лятна градина и тераса с изглед към площадката за конна езда на място. Ресторант Тракиец изкушава с интересно меню, с вкусни и разнообразни специалитети, приготвени от майстори готвачи с много любов и професионализъм. Винарната предлага дегустации на вино.

ЦЕНИ И ДАТИ





Ценова оферта по запитване на клиента

Описание на програмата

За Житница, Калояново, Пловдив

Житница е село в Южна България, в община Калояново, област Пловдив. До 1934 година името на селото е Хамбарлии
Житница се намира на 26 km северно от центъра на Пловдив и на 5 km северозападно от общинския център Калояново. Разположено е на 232 m надморска височина в Горнотракийската низина, на десния бряг на река Пикла.
На мястото на днешното с. Житница през 1646 г. е съществувал османски чифлик сред гората, между близкия дол и река Пикла. За да обработват земята и да се грижат за стадата му, феодалът(чифликсайбията) преселва павликяни от Сопот и Калаброво (дн. Иганово). От тези заселници край чифлика, възниква селото.
По време на турското владичество част от населението е приело източното православие, а другата станали католици.
Оферта № П1034
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват