ДЕКЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В БАНСКО 2020г.

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Банско, България
Дати: 01.09.2020г. - 31.12.2020г.
Цена от: 282.00 (помещение) лв.

За хотела

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Банско, България

Разположение:

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е разположен в началото на курортния град и само на 450 м от неговия център.

В стаите:

Апартхотелът разполага със 115 студия и апартаменти.

Студио Лукс (до 25 кв. м) се състои от антре, просторна стая и баня. В антрето има гардероб с вграден сейф, портманто и огледало в цял ръст. Стаята е обзаведена с голямо легло за двама или две единични легла и разтегателен фотьойл. Детско креватче може да се предостави допълнително при поискване.

Стаята разполага с телевизор, писалище с огледало и стол, холна маса и изцяло оборудван кухненски бокс с машина за кафе Lavazza, тостер, керамичен котлон, кана за гореща вода, микровълнова фурна, хладилник, съдове и прибори.

Баните са с луксозни душ и вана, сешоар и телефон, както и SOS система. Обзаведени са с висок клас френска козметика за баня, чехли и пълен комплект халати и кърпи за малки и големи.
На разположение на гостите са сателитна ТV, телефон, безжичен Интернет, сейф и мини бар, безплатни филмови канали.

Апартамент Лукс (до 35 кв.м) се състои от антре, спалня, отделена с врата от всекидневната и баня.
В антрето има гардероб с вграден сейф, портманто и огледало в цял ръст. Спалнята е обзаведена с голямо легло за двама, гардероб и телевизор.
Детско креватче може да се предостави допълнително при поискване.

Всекидневната разполага с двоен разтегателен и двоен неразтегателен диван, три малки маси, телевизор, изцяло обзаведен кухненски бокс с машина за кафе Lavazza, тостер, керамичен котлон, хладилник, кана за гореща вода, микровълнова фурна, съдове и прибори.

Баните са с вана, душ, тоалетна, мивка с плот и огледало, телефон, SOS система, сешоар, козметика за баня и пълен комплект кърпи и халати, включително детски халати.
На разположение на гостите са телефон, безжичен Интернет, сателитна телевизия, мини бар и сейф, безплатни филмови канали.

Апартамент Делукс (до 55 кв.м) се състои от антре, спалня, отделена с врата от всекидневната, и баня. В антрето има гардероб с вграден сейф, портманто и огледало в цял ръст. Спалнята е обзаведена с голямо легло за двама или две отделни легла, гардероб, телевизор и писалище с огледало и стол. Детско креватче може да се предостави допълнително при поискване.

Всекидневната е просторна и разполага с двоен разтегателен и троен неразтегателен диван, три малки масички, телевизор и камина или маса за хранене, както и с оборудван напълно кухненски бокс с машина за кафе Lavazza, тостер, керамичен котлон, хладилник, кана за гореща вода, микровълнова фурна, съдове и прибори за хранене.
Баните са с вана, душ, тоалетна, мивка с плот и огледало, телефон, SOS система, сешоар, козметика за баня и пълен комплект кърпи и халати, включително детски халати.
Част от апартаментите разполагат с балкон с красиви терасни мебели – масичка и столове.
На разположение на гостите са телефон, безжичен Интернет, сателитна телевизия, мини бар и сейф, безплатни филмови канали.

Апартамент Екзекютив (до 65 кв.м) е най-луксозният тип жилище. Състои се от антре, спалня, отделена с врата от всекидневната, баня и балкон. Апартаментите са изключително комфортни и функционални, с модерен дизайн и всички възможни удобства. В антрето има гардероб с вграден сейф, портманто и огледало в цял ръст. Спалнята е обзаведена с гардероб, голямо легло за двама, телевизор и писалище с огледало. Детско креватче може да се предостави допълнително при поискване.

Всекидневната е просторна и разполага с троен разтегателен диван и неразтегателен фотьойл, маса за хранене с четири стола, три малки масички, телевизор и камина, напълно оборудван кухненски бокс с машина за кафе Lavazza, тостер, керамичен котлон, хладилник, кана за гореща вода, микровълнова фурна, съдове с прибори.
Баните са с душ, вана,тоалетна, мивка с плот и огледало, телефон, SOS система, сешоар, висок клас козметика за баня и пълен комплект халати и кърпи, включително детски халати.
Балконите разполагат с красива терасна мебел – масички и столове.

За гостите на апартамент Екзекютив са на разположение телефон, безжичен Интернет, сателитна телевизия, мини бар и сейф, безплатни филмови канали.
На гостите се предлага безплатно сервиране на закуската в апартамента, по желание.

2-спален Апартамент Лукс+ (до 83 кв.м.). Състои се от антре, 2 спални с тераса, отделени с врата от всекидневната и баня. В антрето има гардероб с вграден сейф и огледало в цял ръст. Двете спални са обзаведени с голямо легло за двама, гардероб и телевизор. Всекидневната разполага с троен разтегателен диван, телевизор и две малки маси, както и с напълно обзаведен кухненски бокс с машина за кафе Lavazza, тостер, керамичен котлон, хладилник, кана за гореща вода, микровълнова фурна, съдове и прибори.

Банята е с вана, душ, тоалетна, мивка с плот и огледало, телефон, SOS система, сешоар, козметика за баня и пълен комплект кърпи и халати, включително детски халати. Балконите разполагат с красива терасна мебел – масички и столове. На разположение на гостите са телефон, безжичен Интернет, сателитна телевизия, мини бар и сейф, безплатни филмови канали.

2-спален Апартамент Екзекютив+ ( 90 кв.м). Състои се от две спални, всяка от които е с по две отделни легла. Просторна всекидневна стая, обзаведена с писалище, един двоен разтегателен диван, холова масичка и двоен неразтегателен диван. Кухненски бокс с пълно оборудване, кухненска маса за четерима души, камина, три телевизора със сателитна телевизия, интернет – безжичен, телефон, сейф и мини бар.

Баня, заедно с вана, в която има още сешоар, телефон и SOS система
Балкон, който има масичка и столове
Стаята има ВИП зареждане, както и банята
Безплатно сервиране на закуска в апартамент Екзекютив+ по желание на гостите

На разположение на гостите са телефон, безжичен Интернет, мини бар, сейф, сателитна телевизия и безплатни филмови канали.

Президентски апартамент: Облицован е с ламперия от естествено дърво термобор, с цвят на отлежало уиски, което придава невероятна топлина и уют. Таванът е със скрито декоративно осветление, а подовата настилка е с противоалергичен мокет.

Апартаментът е със самостоятелна вентилация и климатизация, с възможност за регулиране на топлината във всяка стая.
Външни термощори за прозорците, с дистанционно управление, осигуряват пълно затъмняване. Вратите са шумоизолиращи.

• Луксозна спалня с легло 180 x 200 м., амбиентно скрито осветление под леглото, ламперия от термобор, тапети със структурата на естествен лен, гардероб, гъвкаво осветление за четене, TV шкаф, тоалетка/писалище с огледало и вграден шкаф за тоалетни принадлежности
• Самостоятелен дрешник с тоалетка
• Просторен хол, обзаведен с писалище, холна масичка и разтегателен диван с размер на матрака 160 х 190 м., фотьойл, ниска холна маса, TV шкаф с минибар, сателитна телевизия, телефон, безжичен интернет, сейф, мини бар.
* Камина затворен тип, с метална облицовка.
• Баня с луксозна чугунена вана „Kaldewli“ с антислип покритие и антибактериална повърхност.
Отделна душ кабина, сешоар, телефон, SOS система, увеличително огледало с LED осветление. Вграден телевизор 16“ в огледалото на банята. Луксозна козметика – Мolton Brown.
• Отделен санитарен възел с тоалетна.
• Безплатно сервиране на закуска по желание на гостите

На територията на хотела:

На територията на хотела има външен и вътрешен басейн, открит аква комплекс и ултра иновативен СПА център, включващ масажи, хамам, водно легло, джакузи, шокова вана, контрастен, приключенски и хидромасажен душ, солна и ледена стая, 2 финландски сауни (едната е билкова), 1 инфрачервена сауна, 2 парни бани, солариум, релакс зона, фитнес център.

За децата на гостите има открита детска площадка и детски клуб и две изцяло оборудвани компютърни зони.

За гостите на хотела има на разположение гараж и два открити паркинг.

Хранене:

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс разполага с един основен ресторант "Ле Бистро" с капацитет 120, където се предлагат български и интернационални ястия.

Освен това апартхотелът разполага и с още 2 ресторанта: един италиански ресторант - "Леонардо" с капацитет 60 места и ресторант "Фондю", който работи от 15 ноември до 31 март.

Заедно с това апартхотелът разполага и с лоби бар.

Допълнителна информация

На разположение на гостите има ски гардероби.


Бихме искали да Ви информираме, че поради създалата се извънредна ситуация и ограниченията, наложени от Министерство на здравеопазването, хотела от ще бъде затворен от 17 март 2020 г. до 23 април 2020 г.


ЦЕНИ И ДАТИ




КОЛЕДНИ ПАКЕТИ ЗА АПАРТХОТЕЛ ЛЪКИ БАНСКОСПА&РЕЛАКС
УЮТ И ТОПЛИНА НА КОЛЕДА В С ВКЛЮЧЕНИ БЕЗПЛАТНИ ВЕЧЕРИ


Настаняване със закуска на дете до 15.99 г., на допълнително легло е безплатно,
до броя на посочените в таблицата доп. легла.

 
Коледа
настаняване
със закуска и вечеря
Пакет
4 нощувки
Пакет
5 нощувки
Пакет
6 нощувки
Пакет
7 нощувки
Цените са за нощ, при мин. брой нощувки 4 5 6 7
Студио Лукс/2редовни + 1 доп. легло/ 317 лв. 313 лв. 293 лв. 282 лв.
Ап. Лукс/2редовни + 1 доп. легло/ 371 лв. 367 лв. 345 лв. 330 лв.
Ап. Делукс/2редовни + 2доп. легла/ 456 лв. 449 лв. 421 лв. 402 лв.
Ап. Екзекютив/2редовни+2доп. легла/ 499 лв. 491 лв. 462 лв. 439 лв.
Ап. Лукс с 2 спални /4 редoвни+ 1 доп. легло/ 729 лв. 719 лв. 675 лв. 645 лв.
Ап. Екзекютивс 2 спални /4 редoвни+ 1 доп. легло/ 766 лв. 755 лв. 708 лв. 677 лв.
ПрезидентскиАп. /2редовни+2доп. легла/ 823 лв. 801 лв. 758 лв. 716 лв.
Брой вечери в пакета –за гост на редовно легло 2 3 3 4

Пакетните цени са в лева, за помещение, за нощ, при посочения минимален брой нощувки и включват:
Нощувки с богати закуски и бонус вечери. Първата вечеря се ползва в деня на пристигане, а останалите се заявяват при настаняване на рецепция. Празничната вечеря на 25.12.2020 г. е по предварителна заявка, с доплащане.

Безплатни услуги, включени в цената:
• Eксклузивен СПА център, с ледена стая, ароматна парна баня, джакузи, шокова вана, контрастен, приключенски и хидромасажен душ.2 финландски сауни (едната е билкова), 1 инфрачервена сауна и 2 парни бани.Фитнес с пълно оборудване от Technogym;
• Вътрешни БИО басейни с температура на водата 33°С, басейн със соли от Мъртво море, подходящ и за деца; Стая, облицована с хималайска сол за релакс;
• Безжичен интернет в целия хотел. Две изцяло оборудвани компютърни зони, където децата Ви ще могат да се забавляват с любимите си игри;
• Детски кът за деца от 3 до 6 г. Професионална детегледачка и аниматор ще се грижат и забавляват Вашите деца, а Вие ще можете да отделите време и внимание за себе си.
• Play център за деца от 6 г. (80кв.м), с многобройни игри и забавления;
• Два ски гардероба с подгреватели за собствено и наето ски оборудване;
• Транспорт от и до начална лифт станция на всеки 15/30 минути през зимния сезон, без часовия диапазон 12:00 ч. до 13:00 ч. Транспорт директно до ски пистите по разписание. Час на тръгване: 7:45, 8:30, 9:15, 10:00 и 10:45 ч.; Безплатен вечерен транспорт по разписание от хотела до центъра на Банско и обратно;

Доплащане:
• Доплащане за обяд/вечеря в ресторант Ле Бистро, по 3-степенно сет меню или на блок маса при мин. 50 гости: 35 лева за възрастен за обяд/вечеря и 21 лева за дете от 4 –11.99 год.
•Закупуване на ски карти –стандартни и ВИП, директно на рецепцията на хотела
Празнична Коледна вечеря с много кулинарни изкушения, музикално-развлекателна програма и емоции!
Празнична вечеря на 25.12.2020г. в ресторант ЛеБистро. Вечерята ще бъде организирана на блок маса. Цена на куверт в ресторант ЛеБистро: 90 лв. за възрастен и 50 лв за дете 4-11.99г.
Kувертът е задължителен и не е включен в пакетната цена.

Настаняването е само с предварителни резервации.

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ ЗА АПАРТХОТЕЛ ЛЪКИ БАНСКОСПА&РЕЛАКС

Настаняване на дете до 15.99 г., на допълнително легло е безплатно,
до броя на посочените в таблицата доп. легла.

Нова Година
настаняване
със закуска
Пакет
3 нощувки
Пакет
4 нощувки
Пакет
5 нощувки
Пакет
6 нощувки
Пакет
7 нощувки
Цените са за нощ, при мин. брой нощувки 3 4  5  6  7
Студио Лукс/2редовни + 1 доп. легло/ 521 лв. 504 лв. 486 лв. 462 лв. 432 лв.
Ап. Лукс/2редовни + 1 доп. легло/ 625 лв. 604 лв. 584 лв. 554 лв. 519 лв.
Ап. Делукс/2редовни + 2доп. легла/ 782 лв. 755 лв. 729 лв. 693 лв. 649 лв.
Ап. Екзекютив/2редовни+2доп. легла/ 860 лв. 831 лв. 801 лв. 762 лв. 714 лв.
Ап. Лукс с 2 спални /4 редoвни+ 1 доп. легло/ 1 222 лв. 1 181 лв. 1 138 лв. 1 083 лв. 1 014 лв.
Ап. Екзекютивс 2 спални /4 редoвни+ 1 доп. легло/ 1 283 лв. 1 240 лв. 1 196 лв. 1 138 лв. 1 064 лв.
ПрезидентскиАп. /2редовни+2доп. легла/ 1 461 лв. 1 411 лв. 1 361 лв. 1 296 лв. 1 211 лв.

Пакетните цени са в лева, за помещение, за нощ, при посочения минимален брой нощувки и включват:
Нощувки с богати закуски. Първата вечеря се ползва в деня на пристигане, а останалите се заявяват при настаняване на рецепция. Празничната вечеря на 25.12.2020 г. е по предварителна заявка, с доплащане.

Безплатни услуги, включени в цената:
• Eксклузивен СПА център, с ледена стая, ароматна парна баня, джакузи, шокова вана, контрастен, приключенски и хидромасажен душ.2 финландски сауни (едната е билкова), 1 инфрачервена сауна и 2 парни бани.Фитнес с пълно оборудване от Technogym;
• Вътрешни БИО басейни с температура на водата 33°С, басейн със соли от Мъртво море, подходящ и за деца; Стая, облицована с хималайска сол за релакс;
• Безжичен интернет в целия хотел. Две изцяло оборудвани компютърни зони, където децата Ви ще могат да се забавляват с любимите си игри;
• Детски кът за деца от 3 до 6 г. Професионална детегледачка и аниматор ще се грижат и забавляват Вашите деца, а Вие ще можете да отделите време и внимание за себе си.
• Play център за деца от 6 г. (80кв.м), с многобройни игри и забавления;
• Два ски гардероба с подгреватели за собствено и наето ски оборудване;
Транспорт от и до начална лифт станция на всеки 15/30 минути през зимния сезон, без часовия диапазон 12:00 ч. до 13:00 ч. Транспорт директно до ски пистите по разписание. Час на тръгване: 7:45, 8:30, 9:15, 10:00 и 10:45 ч.; Безплатен вечерен транспорт по разписание от хотела до центъра на Банско и обратно;

Доплащане:
•Закупуване на ски карти –стандартни и ВИП, директно на рецепцията на хотела
Празнична Новогодишна вечеря с много кулинарни изкушения, музикално-развлекателна програма и емоции!
Празнична вечеря на 31.12.2020г. в ресторант Ле Бистро или в италианския ресторант Леонардо. Цена на куверт за възрастен в ресторант Ле Бистро: 240 лв,
Цена на куверт за дете 4-11.99г. в ресторант Ле Бистро: 127 лв.
Цена на куверт за дете 12-17.99г. в ресторант Ле Бистро: 166 лв.
Цена на куверт за възрастен в ресторант Леонардо: 331 лв,
Цена на куверт за дете 4-11.99г. в ресторант Леонардо: 194 лв.
Цена на куверт за дете 12-17.99г. в ресторант Леонардо: 264 лв.

Kувертът е задължителен и не е включен в пакетната цена.

Настаняването е само с предварителни резервации.

Описание на програмата

За Банско

Банско е известен зимен ски курорт в Югозападна България. Намира се в област Благоевград и е административен център на община Банско с население 8 207 души.  Градът е разположен в подножието на Пирин планина, а през него преминава река Глазне. В близост до града се намира Национален парк - Пирин. Смята се, че земите са били местожителство на траки, римляни, византийци и славяни. Една от забележителностите в града е църквата "Св. Троица", която преди построяването на "Св. Александър Невски", е била най-голямата църква на Балканския полуостров.
Оферта № П1042
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват