Новогодишна почивка в Поморие

Вид транспорт: Собствен транспорт
Дестинация: Поморие, България
Дати: от 01.09.2020 до 31.12.2020
Цена от: 366.00 (на човек) лв.

За хотела

Апарт-Комплекс Пенелопа Палас

Поморие, България

Разположение:

Апарт-Комплекс Пенелопа Палас е разположен в самия край на южния плаж на Поморие.

В стаите:

Комплексът се състои от 68 помещения.
Пенелопа Палас разполага с два двустайни апартамента с изглед към морето. Всеки от тях е с капацитет 4+2 гости и се състои от спални с двойно легло и хол.
На разположение на гостите на Пенелопа Палас са и няколко студиа. Всяко студио се състои от едно голямо помещение, разделено на зона ден и нощ. Зона Ден разполага с комфортна мека мебел за почивка, кът за хранене и кухненски бокс, оборудван с хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, електрическа кана, посуда и пералня. Зона Нощ е обзаведена с голямо двойно легло. Удобствата в големите студиа включват още LCD телевизор с цифрова телевизия, DVD, телефон, климатик, тераса, самостоятелна баня с вана, сешоар.
Комплексът предлага и стандартни студиа. Всяко от тях е подходящо за настаняване на двама гости и представлява едно просторно помещение с голямо двойно легло, кът за хранене и вградена кухня. Кухненският бокс е оборудван с хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, електрическа кана, посуда и пералня. Удобствата във всяко студио орие включват LCD телевизор с цифрова телевизия, DVD, телефон, климатик, тераса, самостоятелна баня с душ кабина или вана, сешоар.
Пенелопа Палас разполага апартаменти с една спалня, с изглед към морето. Всеки от тях има за капацитет 2+2 гости и се състои от спалня с двойно легло и всекидневна, която включват кът за сядане с разтегателен диван, кът за хранене и вградена кухня. Кухненският бокс е оборудван с хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, електрическа кана, посуда и пералня. Удобствата във всеки апартамент включват LCD телевизор с цифрова телевизия, DVD, телефон и климатик във всяка стая, тераса, самостоятелна баня с вана, сешоар.

На територията на хотела:

На разположение на гостите са: открит басейн с детска секция, търговски център, Relax & Wellness, фризьорски салон, маникюр, фитнес, детски кът до басейна и плажа.

Хранене:

Хотелът разполага с ресторант с лятна градина с панорамен изглед към морето и лоби бар.

Допълнителна информация

На територията на хотела има подземен паркинг, конферентна зала оборудвана с необходимата техника, банкетна зала.

ЦЕНИ И ДАТИ




НОВОГОДИШНА ОФЕРТА 2020
валидна за перида 30.12.2020 - 03.01.2021 г.

Настаняване,
със закуска - ВВ
Пакет 3 нощувки
Легло в стандартно студио 366 лв.
Легло в апартамент парк 396 лв.
Лего в апартамент море 417 лв.
Дете 2-4.99 г. на доп. легло 50 лв.
Дете 5-11.99 г. на доп. легло 140 лв.
Дете 5-11.99 г. на редовно легло 305 лв.
Трети възрастен на доп. легло 210 лв.
Единична стандартна стая 489 лв.

Цената е на човек и включва: 3 нощувки със закуски, Новогодишна вечеря със седем степенно меню с DJ парти и изненади, брънч блок маса на 01.01 от 10.00 до 14.00 ч., ползване на СПА зона: сауна, парна баня, хамам, джакузи, приключенски душ, фитнес, сейф, безжичен интернет, паркинг, ранно настаняване преди 14 часа и късно освобождаване до края на деня, 10% отстъпка от СПА процедури, 10% отстъпка от свободна консумация в ресторанта, хотелска застраховка и туристическа такса.

Доплащания допълнителна нощувка:
Дете на възраст до 4.99 год. настанено на допълнително легло БЕЗПЛАТНО.
Дете на възраст между 5 и 11.99 год. настанено на допълнително легло, заплаща 20 лв.
Дете на възраст между 5 и 11.99 год. настанено на редовно легло, заплаща 75 лв. на ден.
Трети възрастен настанен на допълнително легло, заплаща 30 лв.
Възрастен, настанен самостоятелно в стандартна стая заплаща 96 лв. на база нощувка със закуска.
Допълнителна вечеря на меню по желание – възрастен 25 лв.; дете от 2 до 11.99 год. 15 лв.

Политики за резервации и анулации:
Авансово плащане на 50% от стойността на резервацията в срок от 3 дни след потвърждение. Остатъкът от сумата се заплаща до 15.12.2020 г.
При анулиране до 10.12.2020 г. – без неустойка. След този срок, сумата от авансовото плащане не се възстановява.
При предсрочно освобождаване се заплаща целия заявен пакет.

Описание на програмата

За Поморие

Поморие е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас, община Поморие и е с население 13 919 души. На север от града се намира Поморийското езеро, което позволява развитието на балнеолечението, благодарение на лечебната кал от дъното на езерото. Заедно с това районът е благоприятен за развитието на лозарството и винарството. Една от забележителностите на града са Яворовите скали, на които поетът е прекарвал голяма част от времето си. Други забележителности, които туристите могат да посетят, са Музеят на солта, Архитектурният резерват "Стари поморийски къщи" и църквата "Преображение Господне".
Оферта № П1062
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват