Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Созопол

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Созопол, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.10.2020
Цена от: 45.00 лв.

За хотела

хотел Селена Бийч

Созопол, България

Разположение:

Хотел Селена Бийч е разположен на 800 м. от центъра на град Созопол, само на 50 метра плаж „Бамбу бийч“.

В стаите:

Хотелът разполага с 45 стаи – 14 от които стандартни, а останалите с частичен морски изглед; 5 студиа и 3 апартамента.
Хотел „Селена бийч разполага с 40 просторни двойни стаи, всяка от които със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Стаите са с източно, южно и северно изложение, обзаведени стилно в светли тонове, които допринасят за чувството за уют и спокойствие. Стаите са TWIN (с две отделни легла ) или DBL (двойно легло) и разполагат с разтегателен диван (за настаняване на трети човек). Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. 29 от двойните стаите са с морска гледка, някой от които са на нивото на басейна и имат директен излаз към добре озеленената градина на хотела и са много удобни за семейства с малки деца.


Хотел „Селена бийч разполага с 5 студиа, всяко от които със сателитна телевизия, луксозен санитарен възел с душ-кабина, сешоар оборудвана кухня с хладилник, котлон, микровълнова печка и посуда, сателитна телевизия, минибар, Студиата са с източно, южно и северно изложение, обзаведени стилно в светли тонове, които допринасят за чувството за уют и спокойствие. Стаите са TWIN (с две отделни легла ) или DBL (двойно легло) и разполагат с разтегателен диван (за настаняване на трети човек). Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. Някои от студиата са с частичен морски изглед, други от които са на нивото на басейна и имат директен излаз към добре озеленената градина на хотела и са много удобни за семейства с малки деца. Стаите са с частичен морски изглед и стандартни.
Хотел „Селена бийч” разполага с 6 луксозни и просторни апартамента.Всеки от тях има тераса с морско изложение, оборудвана кухня с хладилник, котлон, микровълнова печка и посуда, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Апартаментите се състоят от 2 стаи-хол с кухня, с разтегателен диван за двама и спалня. Интериорът е решен в пастелните меки тонове. Апартаментите предлагат настаняване на 2-ма възрастни и 2 деца. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. Апартаментите са удобни за семейства с деца.

На територията на хотела:

Хотелът разполага с 2 открити басейна с обособена детска част, разположени в озеленената градина на хотела. На всеки от гостите се предоставя безплатно за ползване шезлонг и чадър. Хотел „Селена бийч“ предлага на своите гости сауна и джакузи.

Хранене:

Ресторантът разполага със 60 места на закрито и 60 места в стилно обзаведена тераса в градината на хотела, с панорама към Созополският залив. Ресторантът е изключително подходящ за коктейли, гала-вечери, семейни и фирмени тържества.

Допълнителна информация

Хотелът разполага с паркинг.

ЦЕНИ И ДАТИ





-10% намаление за направени резервации след 04.06.2020 г.

Минимален престой при резервация - 3 нощувки

Настаняване
закуска и вечеря - HB
до 14.06
след 13.09
15.06 - 02.07
25.08 - 12.09
03.07 - 24.08
Легло в Двойна стандартна стая  50 лв. 65 лв. 76 лв.
Легло в Двойна стая море 54 лв. 67 лв. 78 лв.
Единична стандартна стая  74 лв. 98 лв. 119 лв.
Единична стая море 78 лв. 102 лв. 124 лв.
Студио с кухня 59 лв. 72 лв. 82 лв.
Апартамент с кухня 67 лв. 91 лв. 102 лв.

Цените са в лева на човек за вечер и включват: нощувка, закуска и вечеря, ползване на басейн, шезлонг и чадър на басейна, неохраняем паркинг, интернет достъп, тенис на маса, welcome drink, детски кът, курортна такса и застраховка.

× Хотелът не разполага със свободни стаи в периодите:
04 Август 2020 - 06 Август 2020


Доплащане за обяд - 17 лв. на ден за възрастен и 11 лв. на ден за дете до 11.99г.
/ В обяда не се включват напитки и се предлага по сет меню - супа, салата, основно и десерт/

Намаления и доплащания:
- Дете до 1.99г. - Безплатно;
- За Студио и Апартамент се заплащат минимум 2 редовни легла;
- Дете от 2 до 11.99г. на допълнително легло с 2ма възрастни в Двойна стая или Студио - 50% от стойността за възрастен;
- Дете от 2 до 11.99г. на редовно легло заплащат в Двойна стая - при един възрастен, заплаща 70% от цената за възрастен, второ дете на доп. легло заплаща 50% от стойността на възрастен /при настаняване на 1 възрастен с 2 деца/;
- Възрастен на допълнително легло в двойна стая или студио заплаща 80% от цената; 
- Възрастен с дете до 1.99г. - заплаща се за единична стая
- Дете от 2 до 11.99г. на допълнително легло в Апартамент - 20 лв. на ден;
- Възрастен на допълнително легло в Апартамент 30 лв. на ден;

Допълнителни услуги:
Сейф - 5 лв. на ден;
Ползване на компютър на рецепция - 3 лв. на час;
Кошара - 6 лв. на ден;

Ползване на чадър и 2 шезлонга на плажа - доплащане на място, на рецепция!

*Доплащанията за деца и възрастни на допълнително легло НЕ се комбинират с отстъпката за ранно записване!
**Доплащане за пълен пансион Не се комбинира с отстъпката за ранно записване!

 

Описание на програмата

За Созопол

Созопол е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас и е административен център на община Созопол с население 5 195 души. В миналото Созопол е бил град държава и се е казвал Аполония Понтийска. Името му е дадено от заселници от града държава Милет. Созопол е един от най-старите български градове, като в миналото е бил известен търговски, винен и рибарски център и се е смятало, че това е най-защитеното пристанище на Южното Черноморие. Разделен е на две части - Стар и Нов град.
Оферта № П1005
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват