Промо оферти с до 40% отстъпки за почивка на море в Созопол

Вид транспорт: Собствен транспорт
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Созопол, България
Дати: от 01.06.2020 до 31.10.2020

За хотела

Хотел Корал

Созопол, България

Разположение:

Хотел Корал e разположен в новата част на града, на върха на живописна скала, на 150 метра от плажа.

В стаите:

Хотел "Корал" предлага 25 двойни стаи с изглед към града. Всяка двойна стая, с изглед към града, разполага с две редовни легла, които могат да бъдат събрани заедно. В стаите има възможност и за едно допълнително легло. Стаите предлагат с: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, LCD телевизор с цифрова телевизия, мини бар, директен телефон и балкон. Оборудвани са с пълен комплект козметични принадлежности.
Хотел "Корал" разполага с 22 двойни стаи с изглед към морето. Всяка двойна стая, море, предлага панорамна гледка към Стария Созопол и морето. Общата площ на двойните стаи в хотел "Корал" е 20 кв.м. Леглата са две отделни, но могат да бъдат събрани заедно като едно голямо легло. В стаите има възможност и за едно допълнително легло, което прави двойните стаи комфортен вариант за настаняване на двама възрастни и дете или трима възрастни. Стаите предлагат: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, LCD телевизор с цифрова телевизия, мини бар, директен телефон, балкон към морето. Оборудвани са с пълен комплект хавлии и козметични принадлежности.
Мезонетите са просторни двуетажни апартаменти, разполагащи с обширна тераса, гледаща към морето.
Хотелът предлага на своите гости настаняване в 2 мезонета.
Първият етаж на мезонетите представлява уютен хол с мека мебел, широкоекранен LCD телевизор и балкон към града. Вторият етаж на тези помещения е комфортна спалня с просторна тераса, предлагаща впечатляваща панорама към Стария Созопол и необятното море.
Сред удобствата им са: централна климатизация, електронно заключване на входната врата, мини бар, директен телефон. Оборудвани са с пълен комплект козметични принадлежности.
Хотел "Корал" предлага настаняване в 4 студиа, всяко от които с 3 редовни легла и гледка към морето.
Студиата са просторни помещения с площ 30 кв. м. и разполагат със спалня и едно единично легло - оптимален вариант за настаняване на едно 3-членно семейство или на гости, предпочитащи по-просторни стаи по време на хотелския си престой. Студиата се намират на предпоследния етаж на хотела - чудесна перспектива за панорамен поглед към Стария град, Централния плаж и Созополския залив. Двата балкона на всяко студио предлага отлична възможност за наслада от този хоризонт.
В стаите като има и работен кът с комфортни бюро и стол, климатик, огледало, мека мебел, гардероб и телевизор с мултиезичен набор от канали. Баните разполагат със сешоар и пълен набор от хавлии и козметични принадлежности.
Апартаментите предлагат на гостите пълноценен отдих в две самостоятелни стаи (4 редовни легла). Балконът е с изглед към морето и Созополския залив. Всяка от стаите се състои от две редовни легла, като в отделните апартаменти леглата варират като размери - изборът е между две отделни и голямо двойно легло.
Други удобства в апартаментите са работният кът, мини барът с освежаващи напитки, телевизорите във всяка от стаите и директната телефонна линия. Банята е заредена с пълен комплект от козметични принадлежности.
VIP апартаментът е най-големият и луксозен апартамент в хотел "Корал". Той се състои от 2 отделни спални с 4 редовни легла и изискана трапезария.
Балконът на апартамента разполага с мека мебел и разкрива гледка към Залива, Стария Созопол и морето.
Една от спалните на VIP апартамента е обзаведена с голямо двойно легло и разполага с кът с мека мебел и холна маса. Втората спалня на този апартамент предлага удобно настаняване на две единични легла, с възможност да бъдат събрани заедно. Част от интериора й са също работен кът, гардероб и кът за отдих. Трапезарията разделя двете спални, а в нея гостите могат да ползват стилни трапезна маса и столове или удобни фотьойли. Банята на VIP апартамента също може да се разглежда като своеобразен кът за почивка - в нея гостите могат да ползват луксозна хидромасажна вана, в която да релаксират след горещия дълъг ден на плажа. Всяка от стаите във VIP апартамента разполага с LCD телевизор с широк избор от български и международни телевизионни канали. Директният телефон, мини барът и възможността за индивидуален контрол на климатичната система, са още част от екстрите на този апартамент.



На територията на хотела:

Хотелския комплекс предлага безплатно на своите гости: закрит плувен басейн с дълбочина 1.50м-1.70м., включващ детски сектор с дълбочина 0.60м., модерно оборудвана фитнес зала, тераса за слънчеви бани с шезлонги и чадъри с гледка към морето, детски кът на открито.
СПА центърет включва закрит плувен басейн с детски сектор, модерно оборудвана фитнес зала и Финландска сауна срещу допълнително заплащане.

Хранене:

Основния ресторант разполага с лятна градина и капацитет 100 места. Сутрин ресторант "Корал" отваря врати за гостите на хотела с приятна закуска, сервирана на блок маса, а през останалата част на деня продължава да посреща клиенти с прецизно подбрано меню. Основният ресторант на хотел "Корал" е правилното място за вечеря за гостите на град Созопол, които искат да се насладят на романтичната морска гледка, в комбинация с релаксираща музика и перфектно обслужване. В менюто на ресторанта е включена вариация както от традиционни български ястия, разнообразие на рибни деликатеси, а също така и храни, част от интернационалната кухня. Менюто включва и богата селекция от бели и червени вина и алкохолни напитки.
Лоби барът на хотела се намира в непосредствена близост до Рецепция и е част от просторното фоайе на комплекса. Барът е с модерен дизайн и предлага на своите клиенти 30 седящи места на закрито и 20 места на откритата тераса. Барът разполага с панорамни френски прозорци, разкриващи гледка към созополския залив и очарованието на Стария град през деня и нощта. Част от менюто на лоби бара са и топли и студени коктейли, фрешове, селектирани алкохолни напитки и ликьори, ядки и леки закуски.

Допълнителна информация

Допълнителните услуги, които предлаха хотел "Корал" са: сейф на рецепция, обслужване по стаите /Room Service/, ползване на ютия, пране и гладене – обикновени и експресни поръчки, лекар (при запитване от страна на госта), събуждане по телефона, програма на културни мероприятия, екскурзии, разходка с яхта и др., интернет достъп на територията на целия обект

Описание на програмата

За Созопол

Созопол е град в Югоизточна България. Намира се в област Бургас и е административен център на община Созопол с население 5 195 души. В миналото Созопол е бил град държава и се е казвал Аполония Понтийска. Името му е дадено от заселници от града държава Милет. Созопол е един от най-старите български градове, като в миналото е бил известен търговски, винен и рибарски център и се е смятало, че това е най-защитеното пристанище на Южното Черноморие. Разделен е на две части - Стар и Нов град.
Оферта № П1005
Снимка: Artak Petrosyanhttps://unsplash.com
Открий как да пътуваш спокойно и уверено
Снимка: ben whitehttps://unsplash.com
Остани с Business Travel за пътуванията, които те вдъхновяват